Connect with us

Featured

EMITERI hoće i drugu sezonu serije“Zlatni dani” – Jednu od uloga igra i ćerka poznatog pevača! Otkrijte KO je u pitanju?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Nakon tri uspešne saradnje na serijama „Državni službenik“, „Nek ide život“ i „Neki bolji ljudi“TV Pink s ponosom najavljuje novi projekat sa Telekomom Srbija – humorističku seriju „Zlatni dani“, koja počinje da se emituje 14. decembra u 20.00.

TURBULENTNO! Igra sudbine 190. epizoda – Aleksi i Mili suđen “ludi kamen”?

Serija „Zlatni dani“ rađena je po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića, a u režiji iskusnog Marka Sopića. Prema rečima izvršnih producenata Anite Todorović i Nine Radulović ispred “Stella Production”, ovo je priča o važnosti porodice. Ali i priča o ljudskoj dobroti, o nesnalaženju, dovijanju, pravu na ljubav, smeh i suze.

ŠOK! U kvizu “Potera” našle se STANIJA, SORAJA i SEVERINA!?

Radnja serije smeštena je u današnji Beograd i prati mladi par Laleta i Macu (Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović). Njih dvoje posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje iz prethodnih brakova imaju decu i taman kada sve postaje idila, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije.

Maca i Lale: Tamara Krcunović i Andrija Kuzmanović

– Svakome od njih Gordan Mihić, veliki poznavalac ljudskih karaktera dao je posebnu notu i to je ono što između ostalog izdvaja ovu seriju – kaže izvršna producentkinja Anita Todorović. – Prvih 20 epizoda je originalan tekst našeg poštovanog Gordana. Preostalih deset uradila je u tom maniru divna, mlada dramaturškinja Marijana Čulić Vićentić.

Emitovanje počinje 14.decembra u 20.00, a od ponedeljka do četvrtka imaćemo priliku da vidimo prvih 30 epizoda.

Deo ekipe Igre sudbine na SULUDOM letu! Nada, Pančeta i Komarac osvajaju nebo iznad SRBIJE.

– Snimanje privih 30 epizoda završićemo 17. decembra. Zatim, posle praznika, polovinom januara 2021. godine počinjemo, na zahtev emitera, da snimamo novih 30 epizoda drugog ciklusa – ekskluzivno otkriva za portal FILM&TV Anita Todorović. – Za scenario novih 30 epizoda Marijana Čulić Vićentić dobija pojačanje. Pridružuje joj se iskusni dramski pisac Vladimir Đurđević. U novom ciklusu biće i novih likova, ali o tome kad dođe vreme.

Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

Nina Radulović i Antita Todorović, kao izvršni producenti, nisu pravile kompromise, prema Anitinim rečima kada je glumački izbor u pitanju. Anita je sigurna da će se publika zaljubiti i identifikovati sa Laletom, a na Macin šarm niko neće ostati ravnodušan.

– Pored Andrije i Tamare, tu su Mima Karadžić, Dušanka Duda Glid, Snežana Savić, Aleksandar Radojičić, Mladen Sovilj, Feđa Stojanović i mnogi drugi – nabraja Anita. Ona dodaje da “boje” mlađih kolega brane  Milica Bašić i Amar Ćorović, ali i Uroš Jakovljević, Borka Tomović, Marko Živić, Eva Ras, Jana Milosavljević... Janu Milosavljević znamo kao malu Zone iz Šotrine “Zone Zamfirove”, ali i kao ćerku Nenada Milosavljevića, pevača grupe “Galija”.

Foto PROMO

Advertisement