Connect with us

Featured

NOVITET! Počelo snimanje druge sezone serije „ŠVINDLERI“

Published

on

U studiju „Avala filma“ na Košutnjaku ovih dana je baš živo. Sve je spremno za nove kadrove druge sezone serije „Švindleri“ koju smo krajem prošle godine gledali na Superstar TV, a početkom ove na RTS.

EMITERI hoće i drugu sezonu serije“Zlatni dani” – Jednu od uloga igra i ćerka poznatog pevača! Otkrijte KO je u pitanju?

Serija govori o životu žitelja mirne i spokojne Palanke tridesetih godina prošlog veka kada je u tom mestu izvučen pobednički loz od milion dinara. Prestolonaslednik Petar, kao pokrovitelj Jadranske straže koja je pokrenula Turističku lutriju, lično je čestitao nepoznatom dobitniku i pozvao ga da preuzme nagradu u sedištu Državne klasne lutrije. Pitanje je samo ko je dobitnik. To pitanje iznenada će okrenuti naglavačke celu Palanku.

TURBULENTNO! Igra sudbine 190. epizoda – Aleksi i Mili suđen “ludi kamen”?

Ekipa serije spremna je za nove avanture, a autor Đorđe Milosavljević pripremio je nove zaplete. Rediteljka nove sezone biće Slobodanka Radun, koja je završila čuvenu Prašku školu režije.

„Švindleri“ Gorica Popović u prvoj sezoni


– Snimanje bi trebalo da traje otprilike 70 dana. Novih 12 epizoda biće emitovano naredne godine, na isti način kao i prethodna sezona. Prvo na kanalu Superstar TV, a potom i na RTS – rekao je Dejan Lutkić, jedan od producenata i glavnih protagonista serije. – Serija će žanrovski ostati humoristička, a nastavak će biti nadogradnja prve sezone i u scenariju i u vizuelnim elementima.

ŠOK! U kvizu “Potera” našle se STANIJA, SORAJA i SEVERINA!?

Glavne uloge tumače Pavle Mensur, Filip Hajduković, Dragan Jovanović, Brank Pujić, Anđela Jovanović, Strahinja Blažić, Vojin Ćetković, Andrij Kuzmanović, Aleksandar Đurica, Marko Baćović, Dejan Lutkić, Brankica Sebastijanović, Gorica Popović, Miodrag Krstović i mnogi drugi.

Foto PROMO

Advertisement