Connect with us

Featured

Film Nikole Stojanovića “Sve kako treba” OSVOJIO nagradu u FRANCUSKOJ!

Published

on

Film Nikole Stojanovića “Sve kako treba” osvojio je nagradu u Francuskoj. Tačnije film je dobio specijalno priznanje na 38. izdanju filmskog festivala “Tous Courts”. Pored ove nagrade na festivala u Francuskoj,  “Sve kako treba” se ove nedelje takmičio i na Zubrofka festivalu u Poljskoj. Film je montirao i režirao Nikola Stojanović, autorka scenarija je Nađa Petrović, direktor fotografije Mladen Teofilović.

ŠOK! Preminuo Džej i to baš u NEDELJU.

Uloge igraju: Jelena Stupljanin, Anita Ognjanović i Zlatan Vidović, dok je film nastao u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Scena iz filma „Sve kako treba“ Jelena Stupljanin

 Radnja filma se odvija u današnjem vremenu kada  Jovana, samohrana majka želi da provede svoj rođendan sa ćerkom Sarom. Njeni planovi su uništeni kada Sara pozove oca na rođendan.

Likovi. Sara i Jovana

Nikola Stojanović, Nađa Petrović i Mladen Teofilović su osvojili više nagrada za kratke filmove  “Mi smo videli leto” i “Šerbet”. “Šerbet” je prošle godine osvojio Srce Sarajeva za najbolji studentski film. Dok je “Mi smo videli leto” osvojio grand prix na prošlogodišnjem Martovskom festivalu.

Foto PROMO

Advertisement