Connect with us

Featured

ŠOK! Preminuo Džej i to baš u NEDELJU.

Published

on

Poznati folker Džej Ramadanovski preminuo je danas, u nedelju 6. decembr., u 56. godini života. Najpoznatiji „dorćolac“ preminuo je usled zastoja srca.

O zdravstvenim problemima Džej Ramadanovski pričao je nedavno u emisiji „Balkanskom ulicom“ autorke Vesne Dedić na Novoj S. Tada je Džej rekao da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi koronavirus bio poguban po njega.

Nastavak nagrađene serije „Euforija“. Otkrijte kako možete da je odgledate i vi!

Džej Ramadanovski je publici postao poznat posle MESAM– a 1987. godine na kojem sa pesmom „Zar ja da ti brišem suze“ osvaja drugo mesto. Nakon toga njegova muzička karijera kreće uzlaznom putanjom i niže hit, za hitom.

Jedan hit se ovog dana posebno izdvaja, a u pitanju je numera „Nedelja“.

„Nedelja, i svi ste tu, sve podseća na sreću. Nedelja, a više vas ja zagrliti neću! Nedelja, i svi ste tu, a mene s vama nema, daleko negde sam na put bez povratka vaš sin se sada sprema…“

Džej se poslednjih godina povako sa muzičke scene, pomno prateći razvoj estrade u Srbiji. Pored njegovih vanvremenskih hitova, koje je umeo da iznese na neverovatno emotivina način, Džej se nedavno upisao u još jedan filmski spomenar. U filmu „Vikend sa ćaletom“ ostvario je epizodnu, ali veoma značajnu ulogu. Scena u kojoj Nenadu Jezdiću, koji tumači lik Kašike, u praznoj kafani Džej peva, mnoge je na projekciji filma dovela do suza.

Foto PRINTSKRIN NOVA S

Advertisement