Connect with us

Featured

Igra sudbine 204. epizoda – Sledi SPEKTAKL! Pančeta će PREMLATITI MILEVICU! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 204. epizoda, koja je na programu u utorak, 29. decembra, biće pravo zagrevanje za novogodišnje praznike. Ovakvu akciju DUGO SMO ČEKALI. A za pravi spektakl pobrinuo se ko drugi, nego Pančeta.

Pročitajte još KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

Ali da krenemo redom. Debeljko je otvoreno rekao Janku da je postavljen za novog šefa magacina. Janku to nije bilo pravo pa je odmah rekao da Matija to neće dozvoliti. Ipak, usledilo je iznenađenje. Matija je Debeljku prvi čestitao, a to je razbesnelo Janka.

Pročitajte još IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

Za to vreme, Brzutka Adi saopštava da će njih dve postati babe. Ada ostaje šoku, jer ne može da shvati kako. Međutim, brzutka joj otkriva da ona očekuje da će Sofija i Luka uskoro dobiti bebu. Ipak, ti planovi joj se možda i neće ostvariti.

Pročitajte još  Igra sudbine ŠOK! ŠTA TO SOFIJA radi NA PROZORU? DOSTA joj je SVEGA! Spremna je na NAJGORE?

Luka u Kan holdingu dolazi u Uninu kancelariju i otkriva joj nešto što će je ostaviti bez teksta. Poručuje joj da mu je nedostajala. Šta se to dešava između ovih golupčića.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – SLEDI POTPUNI HAOS! Sofija drži Luku U ŠACI! GOTOVO JE! Zažaliće što se RODIO!

A za kraj – spektakl. Ada i Milevica konačno sedaju za pregovarački stol. Vreme je za obračun titana. Za sudar svetova. Milevici se neće dopasti ono što će čuti od Ade, ali Pančeta će za nju imati još žešću poruku! Onu od koje će joj glava završiti na stolu! I to zahvaljujući Pančetinoj snažnoj ruci koja ju je ščepala za kosu i lupila joj glavu pred šokiranom Adom! A pitamo se zašto? Možda je vreme da njih dve konačno SVEDU RAČUNE! A saznaćemo uskoro i kakve!

Pročitajte još „Kamiondžije d.o.o.“ – Pogledali smo prve dve epizode. Evo da li će Baja i Žića biti kao Paja i Jare!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement