Connect with us

Featured

Viktor Savić za FILM I TV o velikom finalu serije 12 REČI i nastavku snimanja filma KOŠARE! Evo kada se očekuje POVRATAK NA SET!

Published

on

Serija „12 reči“ u produkciji Telekom Srbija i Public filma od prve epizode ukazala nam je na to da će biti reč o jednom potpuno drugačijem TV putovanju od onih na koja smo navikli. Kako je nama već od prvog kadra izuzetno prijala, pre svega za oko, uz sve druge kvalitet, bilo nam je teško da ostanemo objektivni u oceni, pa smo za utisak konsultovali onoga kome je subjektivnost dozvoljena. Naravno, reč je o glavnom glumcu „12 rečiViktoru Saviću. On nam je pred veliko finale otkrio šta je to sve novo čime je publiku, ali i njega kao glumca oplemenila „12 reči“?

Pročitajte još 12 REČI – OTKRIJTE SVE što nas očekuje u VELIKOM FINALU! Miloš KRŠI SVA PRAVILA! Grubora očekuje IZNENAĐENJE!

– Pre svega želim da izdvojim saradnju s rediteljkom Jelenom Stolicom. Njen pristup glumcima i materijalu je nešto što mislim da izdvaja ovu seriju od ostalih sa sličnom tematikom. Tretiranje teme kroz lične drame likova daje nam novi pogled na kriminal koji je dosta obrađivan u našim serijama u poslednje vreme. Ono što obogaćuje ovu seriju dodatno mislim da je veliko prisustvo elemenata pravosuđa, scene suđenja su za moj lik bile akcione scene na svoj način. I naravno, na kraju, tematika hakerskog podzemlja koja je novina u našim serijama. Zadovoljstvo mi je bilo da ponovo sarađujem sa Tikom Stanićem i Ivanom Vuković kao direktnim partnerima, a posebno drago mi je bilo i da upoznam neke nove kolege sa kojima nisam imao prilike da sarađujem ranije – poručio je Savić.

Pročitajte još Tihomir Tika Stanić za Film&TV – U seriji KAMIONDŽIJE ostvario sam NAJVEĆI dečji SAN! A evo i KOJI!

Retkima pripada „privilegija“ da poput Grubora postanu Đavolji advokati, ali čini se da svi makar nekim svojim delom u našim svakodnevnim životima lako postanemo njegovi šegrti. Na naše pitanje ima li stvarnih profitera u cenjkanju sa njim, i ko bolje prođe – onaj ko mu je bliži, ili ko brže pobegne, Viktor se ni na trenutak nije dvoumio.

Mislim da takvi likovi pre ili kasnije loše prođu. Čovek mora da se ispravi, ali je potreban pravi okidač da bi te izveo na pravi put.

Radujete li se nastavku „Košara“? Kada vas očekuje povratak na set?

Radujem se nastavku „Košara“ jer je to važan projekat za Srbiju. Važno je da se kroz umetnost i kulturu podigne spomenik tim junacima. Povratak na set nas očekuje posle praznika – zaključuje Viktor Savić.

Pročitajte još Igra sudbine 204. epizoda – Sledi SPEKTAKL! Pančeta će PREMLATITI MILEVICU! A evo i ZAŠTO!

12 REČI – 12. epizoda: NEMA GARANCIJE!

U finalnoj epizodi serije „12 reči“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, glavni likovi će se naći na važnim raskrsnicama. Sara dobija ponudu za posao koji može da joj promeni život. Dušan želi da dokaže Jovani da je moguće okrenuti leđa kriminalu. Hakeri se sele u drugi prostor, ali spremaju Tomislavu malo iznenađenje. Životi svih su ugroženi. Miloš krši pravila, ali zna da je poverenje važnije. Ključni svedok je na putu da promeni tok suđenja.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement