Connect with us

Featured

Kamiondžije D.O.O. 1. epizoda (RTS 1, 20.05) – Baja i Žića KREĆU U AKCIJU!

Published

on

Kamiondžije D.O.O. 1. epizoda (RTS 1, 20.05) – Baja i Žića KREĆU U AKCIJU!

Posle meseci čekanja i bar pola veka od originala na male ekrane večeras stižu „Kamiondžije“. Serija koja je u besmrtnost vinula Miodraga Petrovića Čkalju i Pavla Vuisića kao Paju i Jareta. U novoj verziji, u roli večnih TV legendi našli su se Nenad Jezdić i Tihomir Stanić.

Pročitajte još Tihomir Tika Stanić za Film&TV – U seriji KAMIONDŽIJE ostvario sam NAJVEĆI dečji SAN! A evo i KOJI!

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović, a glavne uloge u prvoj epizodi igraju Nenad Jezdić, Tihomir Stanić, Paulina Manov, Branislav Zeremski, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić i Nebojša Milovanović.

Hoće li nastavak ponoviti slavu originala proverićemo već u ponedeljak, 28. decembra od 20.05 na RTS 1 kada sledi prva epizoda nove serije. A šta nas tamo čeka?

Pročitajte još Igra sudbine 204. epizoda – Sledi SPEKTAKL! Pančeta će PREMLATITI MILEVICU! A evo i ZAŠTO!

Kamiondžije D.O.O. 1. epizoda

Baja je vozač autobusa. Prilikom jedne vožnje u Bajin autobus, kao tajna kontrola, uđe Rodoljub, novi vlasnik autotransportnog preduzeća u čijem vlasništvu je taj autobus.

Baja, van autobuske stanice u vozilo primi Žiću, njegovu ženu Daru i petoro dece, i tasta Grču. Odlučuje da im ne naplati im karte. Novom vlasniku preduzeća ne dopada se takav postupak.

Pročitajte još Igra sudbine ŠOK! ŠTA TO SOFIJA radi NA PROZORU? DOSTA joj je SVEGA! Spremna je na NAJGORE?

Rodoljub hoće da ga kazni zbog toga, ali ga Baja izbaci iz autobusa ne znajući da je reč o njegovom novom direktoru. Kada završi s vožnjom Baju na poslednjoj stanici sačeka policija. Rodoljub je prijavio Baju da ga je fizički napao. Policija privede Baju u stanicu na saslušanje.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – SLEDI POTPUNI HAOS! Sofija drži Luku U ŠACI! GOTOVO JE! Zažaliće što se RODIO!

Kako će mu pomoći Žića u ovoj peripetiji?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement