Connect with us

Featured

KLAN – 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05): Šok i Paša dobijaju NEPRISTOJNU PONUDU! KO ĆE uloviti TIGROVE UBICE?

Published

on

KLAN 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05)

Velike su šanse da smo krajem 2020. na poklon za Novu godinu dobili seriju koja će biti hit 2021!. Reč je o seriji „Klan“ koja nas očekuje i ovog vikenda, 2. i 3. januara od 20.05 na RTS 1. Šok i Paša su startovali žestoko, a za praznike – razvaljuju.

Pročitajte još DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

U trećoj epizodi, koja nosi naziv “Dil”, Paša, Blagoje i Tale, neuravnoteženi kriminalac iz provincije, uspevaju da likvidiraju Krajišnika. Zadatk koji niko nije očekivao od ovakve trojke, ali njima je to pošlo za rukom.

Pročitajte još Igra sudbine 204. epizoda – KONAČNO OTKRIVAMO odakle se znaju PANČETA I MINISTARKA! Luka NAPADA STRAHINJU!

Bubon otkriva Šoku da je to tek početak rešavanja problema, moraju da se pobrinu za Krajišnikove ljude i najzad za Džbuna koji je po prirodi stvari sad nasledio Krajišnikove poslove.

Francuz, komandos, otkriva Šoku da zna da je on likvidirao Krajišnika. Pita ga da li bi radio za njega, jer Služba želi da se otarasi Tigrovih ubica i tako raščisti podzemlje.

Pročitajte još Kamiondžije D.O.O. 1. epizoda (RTS 1, 20.05) – Baja i Žića KREĆU U AKCIJU!

Paši počinje da smeta što je Šok postavljen za vođu klana.

Uloge tumače: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Feđa Štukan, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Ðorđević, Sava Stojanović, Uroš Jovičić, Milos Tanasković, Anđela Popović, Miloš Petrović, Nikola Vujović, Dejan Karlečik, Milena Božić, Amila Terzimehić, Danilo Mihajlović, Miloš Lazić, Nebojša Rako, Milan Uzelac, Nenad Petrović, Milos Ðorđević, Stefan Bundalo, Aleksandar Ðurica, Jovana Gavrilović, Jovana Golubović, Srđan Timarov, Nebojša Ilić, Enver Petrovci, Ljubinka Klarić, Saša Ali, Igor Damnjanović… i mnogi drugi.

Pročitajte još Tihomir Tika Stanić za Film&TV – U seriji KAMIONDŽIJE ostvario sam NAJVEĆI dečji SAN! A evo i KOJI!

Urednik serije za RTS: Marko Novaković
Režija i scenario: Boban Skerlić
Direktor fotografije: Maja Radošević
Scenograf: Kiril Spaseski
Kostimograf: Tatjana Radišić
Šminker: Dubravka Bušatlija
Montažer: Đorđe Marković
Dizajner zvuka: Milan Mihajlović
Kompozitor: Mate Matišić

Pročitajte još Aleksandar Dimitrijević: Zbog serije KLAN naučio sam da OBIJAM kola. A evo i KAKO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement