Connect with us

Top Story

Klan – 4. epizoda: ŠOK i PAŠA prave svoj KLAN! Ko će sve biti deo njihove FIRME?

Published

on

U četvrtoj epizodi serije Klan, koja nosi naziv “Firma”, a koja je na programu već trećeg dana nove 2021. i to u nedelju 3. januara od 20.05 na RTS 1 slede nove akcije opasnih momaka sa beogradskog asfalta.

Pročitajte još KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

U jednoj krajnje improvizovanoj akciji, na nagovor Bubona, Mita Mišić ubije Galona, Bubonovog konkurenta i čoveka čije ime je na Francuzovoj listi.

Pročitajte još KLAN – 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05): Šok i Paša dobijaju NEPRISTOJNU PONUDU! KO ĆE uloviti TIGROVE UBICE?

Šoku se ne sviđa što je Bubon iskoristio njegovog čoveka, dolazi do prvog sukoba koji se brzo izgladi jer Bubon sredi da Pašu puste iz zatvora.

Pročitajte još Aleksandar Dimitrijević: Zbog serije KLAN naučio sam da OBIJAM kola. A evo i KAKO!

Šok i Paša se posvećuju organizovanju svog Klana, uspostavljaju hijerarhiju i organizaciju, razvija se trgovina drogom i drugi poslovi. Prave se planovi za nove likvidacije.

Pročitajte još DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Firma se zahuktava. Posebno se posvećuju fudbalskom klubu koji su preuzeli od Džbuna, nameštaju utakmice.

Uloge tumače: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Feđa Štukan, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Ðorđević, Sava Stojanović, Uroš Jovičić, Milos Tanasković, Anđela Popović, Miloš Petrović, Nikola Vujović, Dejan Karlečik, Milena Božić, Amila Terzimehić, Danilo Mihajlović, Miloš Lazić, Nebojša Rako, Milan Uzelac, Nenad Petrović, Milos Ðorđević, Stefan Bundalo, Aleksandar Ðurica, Jovana Gavrilović, Jovana Golubović, Srđan Timarov, Nebojša Ilić, Enver Petrovci, Ljubinka Klarić, Saša Ali, Igor Damnjanović… i mnogi drugi.

Pročitajte još Miloš Biković u Rusiji zarađuje TOLIKO da ne mora UOPŠTE da snima U SRBIJI! A evo i KOLIKO!

Urednik serije za RTS: Marko Novaković
Režija i scenario: Boban Skerlić
Direktor fotografije: Maja Radošević
Scenograf: Kiril Spaseski
Kostimograf: Tatjana Radišić
Šminker: Dubravka Bušatlija
Montažer: Đorđe Marković
Dizajner zvuka: Milan Mihajlović
Kompozitor: Mate Matišić

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement