Connect with us

Featured

Olja Lević PRIZNALA zahvaljujući ČEMU je dobila ulogu MILE u seriji IGRA SUDBINE! OVO NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Glumica Olja Lević, koja se proslavila ulogom Mile Galić u seriji „Igra sudbine“, za Mondo otkrila je na koji način je dobila ulogu, a osvrnula se i na nepristojne ponude.

Pročitajte još Jelena Karleuša i Marija Šerifović spremaju IZNENAĐENJE za Novu godinu na TV Prva. Evo o čemu je reč!

Pročitajte još FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

Olja Lević prokomentarisala je nepristojne ponude koje su prisutne u svetu glume, ali kako kaže, smatra da toga ima u svakom poslu.

Pročitajte još Klan – 4. epizoda: ŠOK i PAŠA prave svoj KLAN! Ko će sve biti deo njihove FIRME?

– Nisam se baš direktno susretala sa nepristojnim ponudama, ali možda sam neko ko deluje da neće da pristane na nepristojne ponude. Indirektno, pa kao neko opipavanje, možda je toga bilo. Toga ima i u našem poslu, i u svakom poslu, ja mislim. Današnji svet i život nije nimalo lak! Treba se boriti. Treba biti uporan, i vredan, i raditi na sebi. Tako da eto, nekad se treba pomučiti oko nekih stvari. I nekad je mnogo, mnogo bolje tako – rekla je glumica za „Mondo“.

Pročitajte još KLAN – 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05): Šok i Paša dobijaju NEPRISTOJNU PONUDU! KO ĆE uloviti TIGROVE UBICE?

– Sad možda više i ne misle, ali mnogi su mislili da sam manekenka. Zbog toga sam i pozvana u stvari na kasting. Bila sam pozvana za lik Sofije, na osnovu tih fotografija, pošto Sofija u seriji igra manekenku. Te fotografije su mi bile neka pomoć, eto da budem pozvana na kasting i dobijem ulogu Mile. Ja od kad sam napravila Instagram, mene su nekako tad krenule… Dobila sam i ovu ulogu, i neke poslove. Tako da je Instagram vrlo bitan u današnjem svetu, da l’ se to meni svidelo ili ne, to je druga stvar – ispričala je glumica.

Foto Promo Prva TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement