Connect with us

Top Story

„Kamiondžije d.o.o.“ – 6. epizoda: Kakvi li to ljubavni jadi muče BAJU?

Published

on

Na programu RTS 1, 4. januara od 20.05, je šesta epizoda serije „Kamiondžije d.o.o.“. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

“Kamiondžije d.o.o.” – 5. epizoda (RTS 1, 20.05): Baja ide u “bajbok”!

Na Žićinom rođendanu, između ostalih gostiju, nalazi se i brat njegove žene Dare. On ganagovara da se angažuje kao klovn. Žići baš i nije do toga. Odlučuje da nastavi da se bavi autoprevozničkim poslom.

Baja, s druge strane, nikako ne može da se oslobodi ljubavnih avantura. Sve ga muči nakon razočaravajućeg iskustva sa Silvanom.

Baja i Žića preuzmaju vožnju za Grgu Murinja. Grga je vlasnik nižerazrednog fudbalskog kluba i nekoga ko za sebe veruje da ima viziju. Murinjova partnerka, Milena, ekspresno se zaljubljuje u Baju. Komplikacije nastaju kada ona odluči da hoće da pobegne sa Bajom.

Dragan Bjelogrlić OTKRIVA – Evo KADA počinje snimanje serije SENKE NAD BALKANOM 3! Ali to nije SVE!

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Marko Gvero, Milena Predić i Lora Orlović.

Kamiondžije doo 5. epizoda
Scena iz 5. epizode „Kamiondžije d.o.o.“

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

SAZNAJEMO: Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! A evo i SA KOJIM FILMOM!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement