Connect with us

Featured

Igra sudbine 210. epizoda – Sledi VELIKI ŠOK! Nada i Strahinja saznaju UŽASNE VESTI!

Published

on

Igra sudbine 210. epizoda dovodi atmosferu u domu Kanačkih – do ključanja! Nove spletke, smicalice, osvete i neplanirane situacije samo će još više zakomplikovati živote naših junaka. Kao da već nisu nerazmrsivo klupko u kom se ne zna – ko pije, a ko plaća.

Igra sudbine 209. epizoda – ŠOK! Luka OKREĆE LEĐA ADI! Prelazi na DONKINU stranu! A evo i ZAŠTO!

Luka i Ada vode rat nervima. Iako je Ada pokušala da istoleriše sve nestašluke svog sina, preko ovoga će mu teško preći. Luka je rešen da potpuno izludi Adu, koja je i tako već počela da gubi strpljenje sa njim. On u kuću Kanačkih dovodi novog stanara – Sofijinu majku Brzutku. Njegov gest čak i Sofija ocenjuje kao „kretenski“.

IGRA SUDBINE Otkrivamo SVE! Kada će KRAJ SERIJE, i KOJE nas VELIKO IZNENAĐENJE očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

Iako smo svi priželjkivali da Nada i Strahinja ponove trudnoću i na kraju dobiju svog zasluženog bebaća, izgkleda da tu neće sve ići po planu. Strahinja i Nada odlučuju da se fokusiraju na „pravljenje“ bebe, a prvi korak na tom putu je odlazak kod lekara. Ono što će čuti drastično će pokvariti Strahinjino raspoloženje…

ŠOK! OLJA LEVIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE postaje ZLOBNICA! DOSTA sam bila DOBRA DEVOJKA!

Šta je to što će Nada i Strahinja saznati kod lekara? I kako će ove vesti uticati na nastavak njihove veze? Hoće li ostati zajedno?

Foto Promo

​Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement