Connect with us

Featured

Igra sudbine 214. epizoda – Ada saznaje JEDNU STRAŠNU TAJNU! A evo i koju!

Published

on

IGRA SUDBINE 214. EPIZODA, uvertira je za rolerkoster od kog će nam se ove nedelje zavrteti u glavi – do kraja serije. Klupko sumnji, intriga i spletki počinje da se razmotava. A kako smo do sada već zaključili – sve niti završavaju u Matijinim rukama.

PROČITAJ JOŠ: SAZNAJEMO – EVO kada serija TAJNA VINOVE LOZE PREMIJERNO stiže na RTS 1!

Ministarka Mileva „unajmljuje“ suspendovanu inspektorku Dželetović da prati njenu ćeku Žaklinu, ali to nije sve… Ona od nje ne traži samo prazna obećanja. Želi puno uverenje da će Stana saznati ono što nju najviše zanima. Ko se to dopada Žaklini – Luka ili Aleksa?

PROČITAJTE JOŠ Milica Tomašević: OVAKVU Nadu dosad NISTE VIDELI: vozi traktor, čisti štalu, muze kravu

Ada je zaprepašćena činjenicom da postoje indicije koje ukazuju da je Matija umešan u Uninu otmicu. Ipak, Matija još jednom uspeva da „zametne“ svoje tragove time što tetki servira još jednu laž – sve to je morao da uradi zato što je zaljubljen u Unu.

PROČITAJ JOŠ: Snima se TAJKUN 2? Hoće li DRAGAN BJELOGRLIĆ reprizirati rolu VLADANA SIMONOVIĆA? Ko će biti TAJKUN?

Za to vreme, Sofiji đavo ne da mira. A ni crv sumnje. Ona preispituje majku u vezi sa preseljenjem i želi da zna šta to ona i Luka petljaju.

PROČITAJ JOŠ: Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement