Connect with us

Featured

Milica Tomašević: OVAKVU Nadu dosad NISTE VIDELI: vozi traktor, čisti štalu, muze kravu

Published

on

Milica Tomašević obećala je sebi, u nedavnom intervjuu za FILM i TV, da će prvom prilikom posetiti rodno mesto Zubin Potok. I to je ispunila tokom proteklih božićnih praznika.

– S obzirom na situaciju koja nas je zadesila usled Korona virusa, neizvesni su i odmor i posao i putovanja. Iskreno se nadam da će se svet što pre oporaviti i vratiti u normalu. Priželjkujem odmor i najviše bih volela da u skorije vreme odem u mesto gde sam odrasla, da obiđem drugare iz detinjstva.

Milica Tomašević u traktoru

PROČITAJ JOŠ: SAZNAJEMO – EVO kada serija TAJNA VINOVE PREMIJERNO stiže na RTS 1!

– Pre svega bih volela da vidim baku koja takođe živi na Kosovu i Metohiji. Tako da je moja prva sledeća destinacija i odmor – Zubin Potok – rekla je tada za naš portal Milica Tomašević.

PROČITAJ JOŠ: Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

Popularna Nada iz serije “Igra sudbine” posetila je rodni kraj i pokazala na Instagram profilu deo svog zavičaja.

PROČITAJ JOŠ: Snima se TAJKUN 2? Hoće li DRAGAN BJELOGRLIĆ reprizirati rolu VLADANA SIMONOVIĆA? Ko će biti TAJKUN?

Milica Tomašević čisti štalu

Glumica je htela svojim pratiocima da prikaže kako izgleda život na selu u njenom rodnom mestu. Svaki trenutak zabeležila je kamerom i objavila na društvene mreže.

PROČITAJ JOŠ: Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Da poštuje i ceni vrednosti kojima su je naučili njeni najmiliji, Milica Tomašević je navukla vunene čarape i opanke, i krenula da radi seoske poslove.

PROČITAJ JOŠ: Vuk Saletović kao Debeljko u seriji IGRA SUDBINE nema sreće u LJUBAVI, ali PRIVATNO ljubi LEPOTICU! POGLEDAJTE kako mu IZGLEDA supruga!

Mlada glumica muzla je krave, hranila živinu, čistila štalu i očigledno se odlično snašla. Čak se fotografisala i na traktoru, a objavom je oduševila sve svoje obožavaoce.

Foto instagram.com/mtomasevic222/

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement