Connect with us

Featured

„Kamiondžije d.o.o.“ – 20. epizoda: KRAJ! Šta nam donosi POSLEDNJA epizoda?

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 22. januara od 20.05. I toposlednja, dvadeseta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

“Kamiondžije d.o.o.” – 19. epizoda: NAPETO! Baja sa Žićinom SVASTIKOM. Ima li šta od te PRIČE?

Nakon Grčine svadbe, Žića je srećan što se Grča napokon udomio. Žića je ubeđen da je pravi izbor za BajuSeka, Žićina svastika. Baja je još uvek neodlučan u vezi sa Sekom. Baja misli da nema više šansi da njegov i Žićin kamion još dugo bude u upotrebi.

I baš u poslednjoj epizodi njima kamion im staje na sred druma. Baja je očajan zbog kvara kamiona i svoje nesrećne sudbine. Šta god da radi i želi ishod je na kraju porazan. Malo mu se popravlja raspoloženje kad ga Seka pozove na večeru. U Baji se rođa nova nada, da njegova ljubavna veza sa Sekom možda i može da uspe.

Kamiondžije d.o.o.

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski i Jelena Stupljanin.

Tajne vinove loze, epizoda 5: Kome je podmetnut POŽAR? Da li Jelena VARA Vuka?

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

ŠOK! Goran Bogdan KRVAV i sa MODRICAMA – U ZATVORU! O čemu je REČ?

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement