Connect with us

Featured

KLAN: Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović OTKRIVAJU – Kako su ŠOK I PAŠA dobili DOZVOLU ZA UBIJANJE!

Published

on

Klan, kada je prvi put „zapljusnuo“ obale naših malih ekrana bio je šokantno, ali prijatno TV osveženje. Za promenu dobili smo američki krimić na srpski način. Nasuprot brojnim ranijim pokušajima da se srpski triler predstavi na američki način. Otud i razlika. Više emocije, domaćeg „bekgraunda“, poznatih priča, detalja, a manje komercijle koja „lovi na prvu loptu“. Šok i Paša su junaci, u redu – antijunaci srpskog podzemlja. najbliže realnoj priči o jednoj epohi srpske prošlosti koja je zauvek odredila našu budućnost.

Pročitajte još KLAN: OTKRIVAMO – Šta nam donosi VELIKO FINALE? Sledi JEDNA SVADBA i bar PET SAHRANA! A evo i ČIJIH!

Koliko god Slobodan Skerlić, Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević tvrdili da su sve slučajnosti slučajne, a stvarnost Klana izmišljena – teško je napraviti se lud i reći „U pravu ste“. Verovatno je zbog toga ova serija opčinila domaću publiku, i automatski dobila odobrenje za drugu sezonu. A Dimitrijević i Nezirović u intervjuu za TV Novosti otkrivaju kako su Šok i Paša nastali, i kako se u srpskom podzemlju stiče – DOZVOLA ZA UBIJANJE.

Pročitajte još Nedim Nezirović, junak serije KLAN – OTKRIVA: Evo ZAŠTO je PAŠA postao UBICA!

Klan Šok Paša

Sticaj okolnosti i „luda sreća“ odradile su bitan deo posla. Šok i Paša u prvom trenutku nisu bili ni svesni u šta ulaze. Jureći za nekim boljim životom, ušli su u kriminal. Međutim, onaj koji sebe stavlja u poziciju da raspoređuje i deli moć, mora o svakom potezu dobro da razmisli. Šok sve veoma perfidno i smišljeno radi. Njegova socijalna inteligencija je na visokom nivou, a njegov glavni motiv je to što – nema šta da izgubi. On je sitan kriminalac ubeđen da je snažniji i od same države – zaključuje Dimitrijević, na šta njegov kolega dodaje da je na to što su Šok i Paša postali kriminalci uticao i nedostatak obrazovanja, okruženje, traume, pogrešni motivi, ali i nedostatak ljubavi i razumevanja.

Pročitajte još Milena Božić, junakinja serije KLAN OTKRIVA TAJNU – EVO ZAŠTO je JUCA postala ŠOKOVA “CUPI”?

Nedim Nezirović u seriji Klan

– Potrebni su beskrupuloznost, snalažljivost i spremnost na rizik. Kao i šanse koje im se „otvaraju“ kako bi brže išli ka vrhu. Sa borbom za bolji položaj u beogradskom podzemlju, oni vode borbu sa ličnim emotivnim izazovima –  smatra Nezirović, dodajući da je za njega u liku Paše bilo zanimljivo da zagrebe ispod kože kriminalca i otkrije koliko je dobra i emocija ostalo u njegovoj duši.

Pročitajte još Aleksandar Dimitrijević: Zbog serije KLAN naučio sam da OBIJAM kola. A evo i KAKO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement