Connect with us

Top Story

Kamiondžije d.o.o. – 17. epizoda: Baju čeka VELIKI ŠOK! A evo i o čemu je reč!

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 19. januara od 20.05. I to sedamnaesta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

Kamiondžije d.o.o. – 16. epizoda: Žića je u OPASNOSTI! Evo KO će ga NAPASTI na PUTU!

Baja je sa Đerom otišao u posetu kod Đerine tetke, Milice. Đera je tamo srela svoju staru ljubav, poštara Radeta. Tetka Milica kaže Baji da nije Đera prava žena za njega i da je za Đeru mnogo bolji izbor Rade, koji može da joj pruži veću sigurnost. Žićin tast, Grča, ima novu izabranicu. To je Leposava Karabiberović, vlasnica hotela koji nema perspektivu. Žića se združio sa članovima grupe„Zauvek mladi“. Odlučuje da ode na njihov koncert, u kafanu „Tango Argentino“.

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Miloš Vlalukin, Vesna Čipčić, Vlasta Velisavljević, Jova Radovanović i Danina Jeftić.

Igra sudbine 218. epizoda – ADA saznaje STRAŠNU TAJNU o MATIJI! Da li je moguće? ON JE…

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

HIT! Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE! Evo ČIJA tajna je NAJVEĆA! (VIDEO)

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement