Connect with us

Top Story

VIKEND SA ĆALETOM – Evo KADA i GDE ćemo da gledamo NOVU SERIJU!

Published

on

Film Vikend sa ćaletom bioskopsku premijeru imao je 29. oktobra prošle godine. Već tada je najavljeno da će film biti pretočen i u seriju. Reditelj i scenarista Miroslav Momčilović sa ekipom je napravio sedam epizoda koje će biti predstavljene televizijskoj publici od 25. januara. Svakog ponedeljka od 21.00 na kanalu Nova S gledaćemo avanture Kašike, Ogija i Bate Konja u seriji Vikend sa ćaletom.

HIT! Nećete verovati koja LEGENDA NARODNE MUZIKE gostuje u filmu VIKEND SA ĆALETOM! (VIDEO)

Glavne uloge tumače Nenad Jezdić, kao Kašika, Bane Vidakvoć kao Bata Konj, Vasa Vraneš kao Ogi. Pojavljuju su još i Miodrag Miki Krstović kao Kašikin otac, zatim Boris Milivojević, Katarina Radivojević, Svetlana ceca Bojković, Srba Lango, Anja Alač, jelena Đukić, Ana Radović, Marko Gvero… Gost na filmu je fudbaler Vujadin Savić.

Ekipa “Film&TV” na novinarskoj projekciji odgledala je Momčileviću dramu. Tokom projekcije smenjivale su se i suze i smeh, dok su temom provejavali oprost, razumevanje, ali i ljutnja i nerazumevanje zbog generacijskog jaza. Priča je ispunjena emocijama, svojevsrnom patnjom i bolom glavnih junaka daje, ali daje nadu.

KLAN dobija NASTAVAK! Evo KOJE čuvene srpske MAFIJAŠE ćemo GLEDATI u novoj SEZONI!

Kako je najavljeno iz United media serija će imati i nekih scena koje u filmu nisu prikazane. Tako da i oni koji su već videli mogu da uživaju u sedmodelnoj seriji.

HIT! Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE! Evo ČIJA tajna je NAJVEĆA! (VIDEO)

I još samo da podestimo na siže Vikenda sa ćaletom:

  • Kašika, sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno. Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao “pravi beogradski šmeker” od malog sakrije svoju bolest…

Foto PROMO

Advertisement