Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 2: Vera neće da ČUJE za Vuka! A evo i ZBOG ČEGA…

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 2 na programu je u utorak (19. januara) od 21.00 na Superstar TV i u nedelju od 20.05 (24. januara) na RTS 1.

Lina moli Vuka da porazgovara sa Zoranom, njegovim problematičnog brata a njenim suprugom, jer on samo njega sluša.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE! Evo ČIJA tajna je NAJVEĆA! (VIDEO)

Marko insistira da Vera, njegova majka, pozove Vuka kako bi pričali o eventualnoj saradnji. Ali, Vera neće ni da čuje za to. Govori mu da je vino njeno i da će samo ona odlučivati o prodaji.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

Ono što je brinulo Vuka konačno se obistinilo. Radule je izašao je iz zatvora. I odmah mu prebacuje što je kumu prodao 40 odsto firme, koja više nije u porodičnom vlasništvu.

PROČITAJTE JOŠ: KLAN dobija NASTAVAK! Evo KOJE čuvene srpske MAFIJAŠE ćemo GLEDATI u novoj SEZONI!

Vuk govori bratu da razume da mu je Teodora bila draga, ali da mora da se pomiri sa tim da se utopila. Zoran mu na to odgovara da li on stvarno misli da se Verina rođena sestra utopila?

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Tajne vinove loze
Tajne vinove loze, epizoda 2, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Marku je sumnjivo ponašanje njegove majke, pa odlazi da pita Mirteu šta se dogodilo između Vere i Vuka. Ona mu kaže da nije na njoj da o tome govori.

Serija “Tajne vinove loze” je neverovatna priča o dvoje strastvenih proizvođača vina, Vuku Tomoviću i Veri Smiljanić. Oni su se voleli u mladosti, ali njihova ljubav, spletom tragičnih okolnosti, morala da bude prekinuta na duže od dvadeset godina.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

U sadašnjosti, oni se ponovo sreću, Vuk je vlasnik najveće vinarije sa ovih prostora. Vinarija Tomović niže komercijalne uspehe i ima tendenciju širenja na inostrano tržište. Vera je mali proizvođač u velikim dugovima. Vuk i Vera neočekivano započinju saradnju, ali i obnovu svog odnosa. Kao i ponovno upoznavanje i zaljubljivanje, sada kad su već odrasli ljudi.

Oni se konstantno susreću sa preprekama, ličnim, poslovnim, kao i sa tajnama iz prošlosti. One će isplivavati na površinu i baciti novo svetlo na njihove živote. Sve to u borbi za ljubav i zajednički san koji niko od njih nije želeo da prekine.

Uloge tumače: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement