Connect with us

Featured

HIT! TAJKUN se vraća na MALE EKRANE! A evo i KADA i na kom KANALU!

Published

on

Serija „Tajkun“ koja je nastala kao zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, u režiji Miroslava Miše Terzića, i po scenariju Đorđa Milosavljevića jedna je od TV serija koje su obeležile prvi deo godine. Na radost velikog broja obožavalaca „Tajkun“ nam se vraća i to već 20. januara od 19.10 na kanal Superstar. Svi koji su propustili prvu sezonu, imaće priliku da obnove gradivo svakog radnog dana u istom terminu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Kroz deset epizoda gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Tajkun” je triler sa kriminalističkim zapletom u kojem dominiraju elementi porodične drame, a glavna linija priče prati Vladana (Dragan Bjelogrlić) koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

Ovaj projekat okupio je vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Autor scenarija je Đorđe Milosavljević, jedan od najboljih domaćih scenarista, a direktor fotografije je Radan Popović, koji je specijalno zbog ovog projekta dosao iz Los Anđelesa.

Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Uz Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski.

Publici će biti posebno zanimljivo da u jednoj od epizodnih uloga vidi legendarnu pevačicu Bebi Dol.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement