Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

Published

on

Serija Igra sudbine lagano ulazi u završnicu. Veliko finale sve je bliže. Ali to ne znači i da su se gledaoci umorili od avantura naših junaka. Kako to i dolikuje svakoj velikoj završnici situacija se ubrzano zahuktava, a zapleti postaju sve neverovatniji. A mi se zbog toga pitamo – kada će se i kako serija Igra sudbine konačno RASPLESTI? I ko će iz ovog haosa izaći kao pobednik, a će biti poražen?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Kao da nas je čuo, glumac Stevan Piale koji je u seriji dočarao lik Luke Kanačkog, nedavno je u jutarnjem programu TV Prva prozborio koju reč na tu temu.

Pročitajte još  OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

– Stara je priča da svima koji me to pitaju redovno dajem mejl adresu Žarka Jokanovića. Ne radim to zato što me mrzi da odgovaram na to pitanje „Šta će biti“, vež zato što stvarno ne znam. On je taj koji piše scenario i kome je sve apsolutno jasno. Ne mogu da lažem. Ja kao glumac znam šta će se dogoditi u nekih sledećih dvadesetak epizoda. Međutim, dogodi se da Jokanović uprkos onome što nam je rekao, promeni u scenariju nešto, i to što smo znali o radnji, uopšte se i ne dogodi – objašnjava Stevan Piale dodajući da upravo zbog toga glumci gledaocima i ne otkrivaju previše.

Pročitajte još HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

Ipak, kako kaže zvezda ove telenovele, Luku u narednim epizodama očekuje mnogo toga što će sve iznenaditi i šokirati. Biće turbulentno – poručuje on, ističući da će najveći šok za sve biti ono što će se dogoditi između njega i Sofije. U skladu sa tim ispričao je i jednu od mnogobrojnih anegdota koje proživljava svaki dan.

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

– Jednom kada sam krenuo do prodavnice, na uglu ispred neke kafane stajao je čovek koji mi je iznenada mahnu i pozvao me: „Luka, dođi malo sinko“. Ja se odavno odazivam na to „Luka“, i trpim kritike od strane komšinica zbog Lukinog ponašanja, pa sam se i tada odazvao i prišao. Tada je čovek počeo sa pričom: „Luka, sine. Ja sam mornar. Plovio sam širom sveta. Nema gde nisam bio, i nema žene sa kojom nisam spavao. Ali moram da ti priznam, ova Sofija ti je mnogo loša. Kad ćeš, bre, ti nju da ostaviš?“. Ja sam ostao zatečen, ali sam, ipak, odgovorio – uskoro gospodine, ništa ne brinite – opisao je Piale jednu od neverovatnih situacija koje zbog Igre sudbine proživljava svakog dana.

Pročitajte još  Ovaj SEKSI MACAN je u PETOJ deceniji, a i dalje zavodi TRBUŠNJACIMA! EVO o KOME je reč

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement