Connect with us

Featured

ŠOK! Strahinja ODBRUSIO NADI! Nećete verovati ŠTA JOJ JE REKAO!

Published

on

Glumica Milica Tomašević, koju publika obožava zbog role Nade Galić u seriji Igra sudbine, a koju od nedavno gledamo i u simpatičnoj porodičnoj komediji Drim tim na kanalu Superstar, juče je izazvala pravi haos na društvenim mrežama. Naime, glumica je bila u redovnoj kupovini sa majkom u poznatom trgovinskom lancu, a sve je prenosila uživo u Instagram pričama.

Pročitajte još Milica Milša: TOP 10 činjenica koje NISTE znali o čuvenoj ADI KANAČKI! Sa Vukašinom i pre IGRE SUDBINE! A evo i KAKO!

Milicini obožavaoci imali su priliku da na trenutak zavire u njen način života, jer ako nešto govori o nama, to je sigurno hrana. Tako smo videli da je Milica veliki gurman, ali i da uživa u egzotičnim namirnicama, te je tako samo za svoje pratioce probala neke neobične voćke poput Liči-ja. Zahvaljujući tome, moraćemo i mi da probamo pomenutu voćku. Milica kaže da joj Liči „liči“ na grožđe, a na šta nama Liči „liči“ javljamo čim probamo. Za to vreme, u rerni je pripremala sjajno pecivo, kome su prethodile krofne.

Pročitajte još Igra sudbine 224. epizoda: ŠOK! Žaklina otkriva ko joj je PRAVI OTAC?

Posmatrajući ovaj Milicin gurmanski pir njen kolega Ammar Mešić nije uspeo da odoli da isto i ne prokomentariše. Milica je to, naravno, podelila na instagramu, a evo šta joj je Ammar rekao.

Pročitajte još ŠOK! Nada i Strahinja UMIRU?! EVO šta ih ČEKA u nastavku serije IGRA SUDBINE!

– Prekini da ždereš vole jedan – napisao joj je kolega, na šta je Milica odgovorila da su sledeće na redu krofne, a on je u duhovitom maniru zaključio.

Pročitajte još HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

– Sutra ljubim vola u sceni!

Foto Printskrin

Advertisement