Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 19: Ivan ima plan da SPASE Kristinu! Evo i KAKO!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 19 na programu je u četvrtak (11. februara) od 21.00 na Superstar TV i od 20.05 na RTS 1.

Ivan odlazi kod Ruže i laže je da Lini i njemu treba novac kako bi platili neke račune. Ona mu bez pogovora daje 300 evra, a on je moli da to ne kaže njegovoj majci.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH tajni TAJNE VINOVE LOZE: KO je UBIO TEODORU?

Vuk i Jelena se pri izlasku iz bolnice susreću sa Žutim, koji govori Radulovoj ćerki da mu obezbeđenje ne dozvoljava da joj poseti oca. Jelena je iznenađena i želi odmah da reaguje, ali Vuk je sprečava u tome. Laže da je Radule zamolio obezbeđenje da ga niko ne uznemirava.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 17: ŠOK! Vera SAZNAJE da su Vuk i TEODORA bili u TAJNOJ VEZI! EVO da li je Vuk UBIO Teodoru…

Vera nastavlja svoju potragu za istinom. Odlazi kod ljudi za koje je njen pokojni svekar verovao da znaju šta se dogodilo sa Teodorom. Prvi na spisku je Mihailo, ali on ne želi da priča o prošlosti i tera je iz kuće.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze – OTKRIVAMO: Hoće li Marko i Anja OSTATI ZAJEDNO? Da li je Anja VUKOVA ĆERKA?

Zoran je odlučio da se preda policiji i prizna da je on ubio Teodoru. Rešen je da ne ostane u manastiru, jer ne može da smiri savest.

PROČITAJTE JOŠ: Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

Ivan odlazi da se nađe sa Kristinom kako bi joj predao 300 evra. Ruža je primetila kako se iskrada iz vinograda i počinje da sumnja da njen bratanac nešto krije.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 18: Vera SAZNAJE istinu o Teodorinoj SMRTI! Evo ŠTA joj se dogodilo…

Kristina uzima novac od Ivana i kaže mu da odmah pođe kući. On je moli da mu dozvoli da se raspita kod drugara kako da je prebaci preko granice. Dogovaraju se da se sutra nađu na istom mestu.

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević OTKRIVA – Da li mu je smetalo što mu je SLOBODA MIĆALOVIĆ majka u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

Jović odlazi u Negotin u nadi da će videti Anju, ali dočekuje ga samo Marko. Nakon što ga je obavestio da Francuzi insistiraju da se promeni etiketa na vinu, Jović mu poverava kako je neutešan jer Anja ne želi da ga vidi. I Anji nije svedjeno, pa se zatvara u sobu da plače.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ko je GLUMICA koja igra LINU u seriji Tajne vinove loze?

Po dolasku u Suboticu, Jović zatiče demoliranu kancelariju. Sav unezveren odlazi kod Vuka i govori mu da pod hitno reši problem sa Radulom i skine im mafiju sa vrata.

PROČITAJTE JOŠ: Višnja iz serije IGRA SUDBINE konačno RAZJASNILA veliku ZABUNU! A evo o ČEMU JE REČ! Sad je SVE JASNO!

Ruža presreće Ivana po povratku kući. Zahteva od njega da joj prizna da se sastao sa Kristinom. On odbija da joj kaže gde je bio. Ali, Ruža ne odustaje. Odlazi sutradan kod njega i Line i preti mu da će reći Vuku i policiji da se video sa Kristinom, ukoliko ne bude sarađivao sa njom.

PROČITAJTE JOŠ: Dara iz Jasenovca opet NA METI američkih kritičara. Jasenovac nazvali logorom za Jevreje, a ne za SRBE! EVO šta su još IZMISLILI!

Mirtea odlazi kod Mihaila i uspeva od njega da izvuče ime svedoka koji je kobnog jutra bio na jezeru i prisustvovao utapanju Teodore.

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement