Connect with us

Top Story

POGLEDAJTE spot i POSLUŠAJTE pesmu LOCO, LOCO, koja će nas predstavljati na festivalu PESMA EVROVIZIJE 2021!

Published

on

Na ovogodišnjem festivalu “Pesma Evrovizije 2021”, koja se održava u Holandiji od 18. do 22. maja, Srbiju će predstavljati grupa “Hurricane”. Pogledajte spot i poslušajte pesmu “Loco Loco” koju će u Roterdamu izvoditi Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze – EVO kada POČINJE snimanje DRUGE SEZONE!

Muziku ovogodišnje srpske takmičarske numere “Loco Loco” napisao je Nemanja Antonić. Sanja Vučić, članica grupe “Hurricane”, autorka je teksta, dok je aranžman delo Antonića i Darka Dimitrova.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Kao pobednice prošlogodišnje “Beovizije”, članice grupe “Hurricane” trebalo je da predstavljaju Srbiju prošle godine na “Evrosongu”. Zbog globalne pandemije koronavirusa, pesma “Hasta la vista” nije dobila priliku da se bori za najbolju numeru Starog kontinenta.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Serija KALKANSKI KRUGOVI stiže i na RTS! Evo i KADA!

Ovogodišnje izdanje “Pesma Evrovizije 2021” održava se u Roterdamu od 18. do 22. maja. Srbija je među zemljama koje će tokom druge polufinalne večeri, 20. maja, pokušati da se plasiraju u finale takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Uobičajeni način organizacije “Pesme Evrovizije” neće biti moguć zbog mera protiv koronavirusa. Zbog toga je odlučeno da se 65. izdanje najveće muzičke manifestacije na svetu održi pod takozvanim “scenarijom B”.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

Broj ljudi u delegacijama biće manji nego prethodnih godina, a broj novinara koji će prisustvovati samom događaju biće ograničen na 500.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement