Connect with us

Featured

Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Published

on

Serija „Tajne vinove loze“ na kanalu Superstar već je imala svoje veliko finale u kom nam je otkriveno da je Nenad i dalje živ. Gledaoci koji su propustili poslednju epizodu imaće priliku da pogledaju rasplet prve sezone serije u ponedeljak 8. marta, a do tada predstavljamo vam glumca čiji lik seriji u stoji iza ubistva starog 25 godina. Ko je Nenad iz serije Tajne vinove loze?

Pročitajte još ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Veliko finale telenovele na Superstar TV ostavilo je mnoga pitanja otvorena, a na početku razgovora za Kurir glumac Aleksandar Đurica je otkrio utiske sa samog snimanja.

Pročitajte još SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

– Mi smo seriju snimali prošle godine u doba korone, a ja sam imao tu sreću da najviše svojih scena snimam u samom manastiru Tresije, na Kosmaju. Iz tog razloga, bilo je vrlo opušteno i imali smo dovoljno vremena da to uradimo kako valja. Nadam se da je i finalni rezultat bio takav – poručio je Đurica dodajući da život u manastiru za njega nije bio najveći izazov u seriji.

Pročitajte još KONAČNO! Počinje snimanje serije o MIHAJLU PUPINU! EVO koji poznati srpski glumac će igrati slavnog naučnika!

– Sve što se snimalo u manastiru bilo potpuno prilagođeno snimanju. Pravi monasi su u tom trenutku vodili svoj život, koji je bio odvojen od nas, tako da smo mi imali svoj deo konaka koji je bio predviđen za snimanje. Trudili smo se da mi njima ne smetamo, a ni oni nama. Što se tiče samog lika Ilariona, tj. Nenada, taj lik je sam po sebi vrlo intrigantno napisan – ima tajnu koju pokušava da sakrije od svih i da igra dvostruku ulogu. To je uvek zahvalno za igranje, tako da je samo trebalo dobro sakriti (smeh).

Pročitajte još OTKRIVAMO Piše se DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! EVO šta čeka Veru i Vuka u NASTAVKU!

U nastavku razgovora, Đurica otkriva ono što sve najviše zanima, a to je razlog zbog kog je Nenad zapalio Verin vinograd.

– Nije baš da ja biram uloge ubica i da sam se uživeo u uloge negativaca. Bilo je dosta pitanja da im kažem ko je ubica, ali uvek su dobijali isti odgovor – da je i zbog nas i zbog njih bolje da im ništa ne otkrivam, dok i sami ne vide na ekranu. Ipak, to nije realnost, ne težim ka tome da budem ubica (smeh). Glumci su ugovorom obavezani da ništa ne otkrivaju poručio je Đurica, dodajući da će druga sezona za gledaoce biti puna uzbuđenja.

Foto Promo

Advertisement