Connect with us

TV

Tri muškarca i tetka, 4. epizoda – ŠOK! Puniša Ćećo DOLAZI po SVOJ NOVAC! Milka je u PROBLEMU!

Published

on

“Tri muškarca i tetka”, 4. epizoda na programu je u subotu, 6. mart, u 20.00 na TV Prva.

Pošto je Puniša Ćećo došao po svoje, svi su u čudu i strahu šta će biti sa podelom imovine.

PROČITAJTE JOŠ: SIMPSONOVI slave 700. epizodu: OTKRIVAMO koliko bi Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi IMALI GODINA u stvarnom životu!

Milkina vredna knjiga sa posvetom Slobodana Miloševića je zagubljena. Svi ukućani su dobili naređenje da je hitno nađu. Ako je ne bude imala ponovo u svojim rukama, nekome će leteti glava!

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Serija KALKANSKI KRUGOVI stiže i na RTS! Evo i KADA!

Ljubiša proučava hipnozu i želi sve ukućane da hipnotiše. Nakon njegovog eksperimenta, dolaze do frapantnih saznanja.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

SINOPSIS: Serija “Tri muškarca i tetka” u zanimljivim, komičnim ali i napetim situacijama prati život jedne beogradske porodice. U njoj glavnu reč vodi bogata tetka Milka, stari partijski kadar iz devedesetih godina, a tu su i njeni bratanci Ljuba i Joviša.

Zajednički život i izbegavanje odgovornosti su na duhovit način prikazani kroz odnose dva brata i tetke koja im je zamenila majku. Lažne i prave ljubavi, svađe, spletkarenja, intrige, posledice započetih neuspešnih biznisa samo su deo njihovih porodičnih odnosa. Sve to će tetka Milka, Ljubiša i Joviša proživljavati. Ono što njih dvojica zakuvaju, uticaće na ostale ukućane koji su finansijski ili na druge načine ugroženi njihovim projektima.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Glavne uloge igraju: Jelisaveta Seka Sablić, Marko Janketić, Milan Vasić, Petar Božović, Svetlana Bojković, Hristina Popović, Atanasije Štogren, Branko Vidaković, Marijana Mićić i ostali.

Režiju potpisuje Pavle Vučković.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement