Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

Published

on

Poslednja epizoda serije Tajne vinove loze donela je mnogobrojna iznenađenja na naše male ekrane. Nenad je živ, kao što smo videli. Odnosno, bio je živ. Bar na trenutak, pre nego što je spalio Verin vinograd. Time je stavio tačku na Teodorinu smrt, ali i otvorio novo poglavlje u seriji. U drugoj sezoni, kako otkriva neimenovani izvor za Informer, glavnu reč vodiće upravo lik koji je na kraju dočarao glumac Nikola Kojo.

Pročitajte još Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Nikola Kojo igraće glavnog negativca u drugoj sezoni hit serije „Tajne vinove loze“! Popularni glumac pojavljuje se u poslednjoj epizodi ove telenovele, a u nastavku će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović) zagorčavati život.

Pročitajte još ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

– Kojin lik pojavljuje se u poslednjoj epizodi, koja će u ponedeljak biti prikazana na RTS. On igra opasnog kriminalca koji se sreće sa Jelenom Tomović (Milica Zarić) na grobu njenog oca Radula Mišića (Miodrag Krivokapić). Koja joj govori kako ga je Radule mnogo zadužio i daje Jeleni broj telefona da ga pozove ukoliko joj bilo šta treba – priča naš izvor i dodaje da je ta scena uvod u drugu sezonu serije.

Pročitajte još SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

– Jelena će tog kriminalca koristiti za razne prljave poslove, a najviše da uništi život svojoj suparnici Veri. Kojin lik će Jeleni pomoći da se osveti ženi koja joj je preotela muža. Kvariće joj sve poslove i zatvarati sva vrata. Čak će uznemiravati i Verine sinove Marka i Nemanju. U jednom trenutku opasni kriminalac će svima njima raditi i o glavi.

Autor serije „Tajne vinove loze“ Dejan Karaklajić potvrdio je za Informer da se uveliko radi na drugoj sezoni, ali nije želeo previše da otkriva o liku Nikole Koje.

Pročitajte još Igra sudbine 244. epizoda – Ada i Vukašin spremaju SMRTNU PRESUDU za SOFIJU! Evo o ČEMU JE REČ!

– Bilo nam je zgodno da Koju ubacimo u poslednjoj epizodi bez preteranog otkrivanja ko je i šta je on. Tako smo gledaocima zagolicali maštu za nastavak serije. Počeli smo da pišemo scenario za drugu sezonu i jedno što vam mogu reći je to da će Vukova i Verina ljubav biti na ozbiljnom ispitu – kaže Karaklajić za Informer.

Foto Promo

Advertisement