Connect with us

FILM

ŽETVA – Evo kada počinje SNIMANJE filma o ŽUTOJ KUĆI! Glavnu ulogu igraće slavni HOLIVUDSKI GLUMAC!

Published

on

“Žetva”, film o zloglasnoj “žutoj kući”, trebalo je da počne da se snima krajem prošle godine. Zbog proglašenja pandemije prva klapa je odložena za godinu dana. Ali, ekipa filma “Žetva”, na čelu sa američkim rediteljem Polom Kampfom, imala je dovoljno vremena da se što bolje pripremi.

PROČITAJTE JOŠ: Stiže nova domaća serije – DECA ZLA! A evo i KADA!

“Žetva” je zasnovana na romanu Veselina Dželetovića “Srpsko srce Johanovo” o bogatom Nemcu Johanu kome je u “žutoj kući” presađeno srce srpske žrtve. On sada dolazi na Kosovo u potrazi za odgovorima.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO! Počinje snimanje serije o MIHAJLU PUPINU! EVO koji poznati srpski glumac će igrati slavnog naučnika!

Kampf je planirao da započne kasting još prošlog septembra, ali je epidemiološka situacija u svetu sve poremetila. Nedavnu posetu Srbiji iskoristio je za razgovore sa producentskim partnerom Draganom Ivanovićem iz “Bandur filma”. Ali i kompanijom “Avala Studios”, kao i sa Filmskim centrom Srbije koji je sa 40 miliona dolara podržao ovu priču.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO – Evo KO je DARA IZ JASENOVCA! Njena životna priča OPISANA je u FILMU!

– Započeo sam pregovore sa poznatom holivudskom filmskom kompanijom koja je, posle uvida u scenario, izrazila interesovanje da se priključi projektu. Nadam se da ćemo u narednim nedeljama sklopiti ugovor i moći da objavimo ime novog partnera – otkrio je reditelj, koji je i adaptirao scenario za “Žetvu”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! EVO KADA stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE!

Reditelj Pol Kampf već ima listu od nekoliko vrhunskih glumaca koje bi voleo da vidi u ulozi Johana. Trenutno pregovara sa njihovim agentima, proverava slobodne termine. Reč je o vrhunskim glumcima koji očekuju veliki honorar, jer svakodnevno dobijaju mnoštvo ovakvih ponuda.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

– Zato obezbeđujemo dodatna finansijska sredstva kako bi naša ponuda bila konkurentna drugima. Sada pripremamo ugovore za naše glavne kandidate, a prve pregovore očekujemo krajem meseca – rekao je Pol Kampf.

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Prema njegovim rečima, plan je da snimanje počne na jesen, između septembra i kraja 2021. godine.

– Takav plan je prezentovan kandidatima za glavnog glumca. Ako se slučajno desi da neko od onih koje želimo ne može da se uklopi, snimanje ćemo pomeriti na proleće. Ali, svi radimo na tome da prva klapa “Žetve” bude na jesen.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubav ispod zlatnog bora – epizoda 2: Marko podvodi DANICU direktoru hotela! Hoće li mu Bojana oprostiti?

Poznati američki glumac Harvi Kajtel ranije je svojim potpisom potvrdio da će se pojaviti u filmu. Reč je o manjoj ulozi, ali Kajtel je pristao jer smatra da se radi o izuzetno važnoj temi. Pisanu saglasnost dala je i Maja Morgenštern, našoj publici poznata po ulozi Bogorodice u spektaklu Mela Gibsona “Stradanje Isusovo”. Jednu od uloga trebalo bi da igra i Miloš Biković.

Kako je ranije najavljeno, veći deo filma “Žetva” biće na engleskom, a manji na srpskom.

– Najvažnije je da prvo potpišemo ugovor sa glavnim glumcem, jer će nam to dati tačan vremenski okvir snimanja. Tek posle toga počećemo da tragamo za glumcima iz Srbije – najavljuje Kampf za “Novosti”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement