Connect with us

TV

OTKRIVAMO – EVO šta nas čeka na KRAJU serije KALJAVE GUME! Robert i Vesna, ipak – NE OSTAJU ZAJEDNO? Ili…

Published

on

Nakon predivnog putovanja na koje nas je tokom prethodnih osam epizoda povela serija „Kaljave gume“, ovog vikenda pred nama je veliko finale. U intervjuu za Film i Tv autor serije Miodrag Ćertić otkrio je da se o nastavku priča, ali da je za sada, ono što ćemo videti ove subote i nedelje završnica serije. Zbog toga nas i zanima u kom pravcu će Vesnu i Roberta povesti na kraju Kaljave gume?

Pročitajte još HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

Kao što smo već ranije videli Robert i vesna su se pomirili, i odlučili se da nastave svoj zajednički život. međutim, svesni su da će to u Americi biti veoma teško, jer su za tamošnje uslove Robertova primanja veoma mala, a Vesna neće zauvek moći da izdrži od novca koji je dobila prodajom stana i kamioneta. Vreme je da razmisle o svojoj budućnosti.

Pročitajte još ŠOK! Petar Benčina U BOLNICI! Njegovo stanje je KRITIČNO, a EVO o ČEMU SE RADI!

Sasvim slučajno, Vesna u razgovoru sa Robertom nameće rešenje. U Beogradu bi mogli da žive kao carevi, jer je Robertova penzija tri puta veća u odnosu na srpska mesečna prosečna primanja. Da li je rešenje da se zajedno ovog puta skuće u Beogradu? Vesna nije sigurna kako bi se Robert snašao u stranoj zemlji, ali on je rešen da napravi taj korak. Osim nje za Ameriku ga više ništa ne veže. A budući da bi se i ona vratila sa njim za beograd, njihov problem je rešen.

Pročitajte još IGRA SUDBINE Šta nas očekuje u novim epizodama – Luka završava u ZATVORU? Ali to nije NAJGORE! Adino SRCE ovo neće izdržati?

Robert i Vesna se vraćaju za Srbiju gde malo po malo Robert otkriva sve čari života u srpskoj prestonici. Vesna se u početku plaši da će mu nedostajati njegove navike iz Amerike, ali Robert veoma brzo otkriva beogradske reke i počinje da peca upoznajući tamo nove prijatelje. Dodatno, i sasvim neočekivano, Robert postaje jutjub zvezda i influenser. Njegov kanal na kom priča o svom životu u Srbiji dospeva u žižu javnosti obezbeđujući mu veliku popularnost.

Pročitajte još IGRA SUDBINE top 5 teorija – Gde je POBEGLA SOFIJA? I kakvo ZLO je sada SPREMILA?

Zbo svega toga sve je ređe kod kuće, a Vesna sve više vremena provodi sama sa Poldark. Odjednom, Roberta pozivaju na TV gostovanje u jutarnjem programu na jednoj nacionalnoj televiziji. Tu ga sasvim slučajno primeti američki producent i prepoznaje njegovu harizmu. Predlaže mu nešto čemu se Robert, a ni Vesna uopšte nisu nadali – da dođe u Ameriku i postane holivudska rijaliti zvezda.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Hoće li IGRA SUDBINE posle PRVE SEZONE otići na PAUZU ili ćemo ODMAH gledati DRUGU SEZONU

Vesna nije previše oduševljena ovim raspletom situacije, a da li će pristati da ponovo krene za Ameriku sa Robertom videćemo u poslednjoj epizodi serije „Kaljave gume“ koja je na programu RTS 1 u nedelju 14. marta od 20.00!

Foto Promo

Advertisement