Connect with us

Top Story

Kalkanski krugovi 3. epizoda: Miona PRATI neobično STVORENJE i odlazi u ZABRAN! Sledi ŠOK!

Published

on

Kalkanski-krugovi-3-epizoda

“Kalkanski krugovi” su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 20. marta, na programu je 3. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Meštani su uznemireni zbog napada na Ljubu. Dejan i Vera obnavljaju romansu iz mladalačkih dana.

Ispostavlja se da je Maksa angažovao Svetlanu, službenicu Zavoda za zaštitu spomenika kako bi proučila ruševine skrivene u šipražju „Zabrana“. Mesta gde Maksa namerava da gradi svoj hotelski kompleks.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo najveću TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! Njihova PROŠLOST promeniće – SVE!

Međutim, prošlost Svetlanine porodice direktno je isprepletana sa tajnovitom prošlošću Dola. Prateći neobično stvorenje, Miona odlazi ka „Zabranu“. Stefan kreće za njom…

Treću epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u subotu, 26. marta, od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Maestralan START serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo TOP 5+ razloga kojima je ZABRAN – ODUŠEVIO SRBIJU!

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 9 reakcija građana Negotina na TAJNE VINOVE LOZE! Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U SERIJI!

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement