Connect with us

Featured

Igra sudbine 254. epizoda – ŠOK! Božidarka saznaje GDE JE SOFIJA!

Published

on

Igra sudbine 254. epizoda, koja je na programu TV Prva u utorak, 23. marta od 21.00 na male ekrane doneće nam jednu očekivanu ljubavnu svađu, jedno neočekivano savezništvo i saznanje koje će nas sve ostaviti u šoku, a najviše – Božidarku. Pa, da krenemo redom.

Pročitajte još Serija PORODICA Mirjana Karanović OTKRIVA – Evo PO ČEMU smo ISTE MIRA MARKOVIĆ i JA!

U besu Žaklina upada kod Une u kancelariju i započinje svađu. Ona svojoj rivalki jasno stavlja do znanja da je Luka njen, i da ne planira da se tek tako povuče sa bojnog bolja. Za njega planira da se bori. A šta jadni Luka misli o tome?

Pročitajte još Ivana Zečević, Miona iz serije KALKANSKI KRUGOVI, OTKRIVA – Kako STVARNO izgleda ZABRAN i šta ju je više plašilo ŠUMA ili LAUŠEVIĆ?

Za to vreme, Mileva i ne sluteći ćerki pomaže u tom dvoboju. Ministarka pristaje da se vidi sa Matijom, a on joj nudi pomoć oko uklanjanja „problema“ po imenu Una. Hoće li Mileva pristati na ovo savezništvo na koje do sada nije ni pomišljala.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?

Jelena je uverena da je Mila smislila da je Debeljko zaljubljen u nju zato što joj se ne sviđa Marinko i zato što je ljubomorna. Kada se sretne sa Donkom, Božidarka će saznati gde joj je ćerka. Nada dobija bolove…

Foto Promo

Advertisement