Connect with us

Featured

Serija PORODICA Mirjana Karanović OTKRIVA – Evo PO ČEMU smo ISTE MIRA MARKOVIĆ i JA!

Published

on

Emitovanje serije „Porodica“ Bojana Vuletića startuje od 29. marta svakog dana na Superstar TV i RTS1, od 20.00 i 20.50, a zanimljiva petodelna serija prati prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević. Na konferenciji za novinare održanoj danas na zvaničnom kanalu serije „Porodica“ prisustvovali su glavni glumci Boris Isaković, Mirjana Karanović, Milan Marić i Tijana Marković, kao i reditelj i scenarista Bojan Vuletić. Govoreći o Mirjani Marković koju je maestralno dočarala u seriji, glumica Mirjana Karanović osvrnula se na pitanje o tome na koji način i u čemu je pronašla tačku odbrane svoje junakinje.

Pročitajte još Ivana Zečević, Miona iz serije KALKANSKI KRUGOVI, OTKRIVA – Kako STVARNO izgleda ZABRAN i šta ju je više plašilo ŠUMA ili LAUŠEVIĆ?

– Pravilo je za svakog glumca da biste mogli da iskreno i kako treba donesete lik koji tumačite, morate pre svega da se stavite u njegovu kožu. Odnosno da nađe tu tačku odbrane. Ja sam je u Miri pronašla u toj odbojnosti prema licemerima. Kao i ja, Mira nije podnosila poltrone i ulizice, što ćete u seriji i videti. Bila je izuzetno oštra prema njima i nije znala za kompromis. Takođe, imala je tu jaku potrebu da bude voljena. Da bude u nečijem centru pažnje. Na tim osnovama našla sam neku svoju zajedničku tačku sa njom – otkriva Mirjana Karanović, i dodaje da je pak, tu bila i njena druga strana koja je na neki način proistekla iz njene ličnosti i prošlosti.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?

  • – Mnogo sam proučavala njenu prošlost, njenu porodicu. Pokušavala sam da shvatim ko je ona i šta je uticalo na stvaranje žene koju smo mi upoznali. Kod nje je veoma izražena ta crta da bude centar svega. Da i u toj ljubavi sebi bude najvažnija. U emotivnom smislu ona se često osećala ugroženo. Zbog toga je često morala da napada. I da se brani od neprijatelja – i stvarnih i zamišljenih. Ono što je mene kod ove serije oduševilo jeste to da sam otkrila koliko smo nas dve negde likom slični, i koliko delimo te da kažemo, šumadijske crte lica – istakla je Mirjana Karanović.  
  • Foto Promo

Advertisement