Connect with us

Top Story

Radio Mileva 11. epizoda: Mileva sprema ZAMKU za Lisičića! EVO o čemu se RADI!

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U utorak, 23. marta, na programu je 11. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA Mirjana Karanović OTKRIVA – Evo PO ČEMU smo ISTE MIRA MARKOVIĆ i JA!

Upravnik zgrade, penzionisani policajac Stevan Lisičić, odlazi u posetu slikaru Leonu. Traži od njega da prijavi majstora Mocu koji je u zajedničkim prostorijama napravio radionicu.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Zečević, Miona iz serije KALKANSKI KRUGOVI, OTKRIVA – Kako STVARNO izgleda ZABRAN i šta ju je više plašilo ŠUMA ili LAUŠEVIĆ?

Lisičić će da postupi po toj prijavi i da pozove komunalnu policiju koja će da kazni Mocu. Da bi ta akcija mogla da profunkcioniše potrebno je da nadmudri Milevu.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?

Međutim, ona smišlja plan kako da iskompromituje Lisićića: napraviće fotografije na kojima se vidi kako on postavlja plakate opozicione partije.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Da li će VANJA KNEŽEVIĆ biti VRAĆENA u ZVEZDE GRANDA? Hoće li biti VELIKOG PREOKRETA?

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement