Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?

Published

on

Serija „Kalkanski krugovi“ koja se svakog vikenda emituje na kanalu Superstar od 21.00, kao i na RTS 1, ali sa dve epizode zakašnjenja, prikovala je gledaoce za male ekrane i naterala im žmarce u kosti. Odličan scenario publiku je uveo u misteriju dugu 120 godina koja se krije unutar „Kalkanskih krugova“. Duboko u „Zabranu“.

Pročitajte još Serija Porodica: OTKRIVAMO kako je Boris Isaković postao SLOBA! POGLEDAJTE proces NEVEROVATNE transformacije!

Već u prvoj epizodi otkrili smo da vek nakon što su u njega dovedeni prvi oboleli od lepre, Zabran, šuma nadomak kuće u selu Dol, u kojoj žive Dejan i Miona – nije pust. Miona već prve večeri kroz prozor svoje sobe kraj tarabe otkriva nepoznatog posetioca od kog se diže kosa na glavi. I dok se nešto kasnije sa njim susreće i Dejan, malo pomalo shvatamo da je u misterije Zabrana uplete no mnogo više ljudi nego što je iko očekivao. Lepa Svetlana, Velibor, i ko zna ko još… Ipak, vreme prolazi, a misteriozno biće iz Zabrana našim junacima i dalje ne da mira.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KAKO je trebalo PRVO da se zove serija KALKANSKI KRUGOVI i po ČEMU je dobila IME!

Ko se krije iza krošnji, dok kuca kamenom o kamen i pušta neobične krike? Tragom tog pitanja uputili smo se direktno u „Zabran“ i prešli „Kalkanske krugove“ ne bi li smo otkrili – o kome je reč? I korak po korak – uspeli smo! Evo ko je misteriozno biće „Kalkanskih krugova“.

Pročitajte još POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo…

Naime, na zvaničnoj stranici serije „Kalkanski krugovi“ na Vikipediji, na spisku likova otkrili smo jedno veoma zaniljivo ime – „Mačji smeh“. Bez mnogo sumnje, ovo ime upućuje nas upravo na misteriozno biće iz šume, koje se oglašava na ovaj prepoznatljiv način koji neodoljivo podseća na – mačji smeh. A onda smo se iznenadili i imenom glumca koje stoji uz ovaj lik.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Da li će VANJA KNEŽEVIĆ biti VRAĆENA u ZVEZDE GRANDA? Hoće li biti VELIKOG PREOKRETA?

Naime, reč je o glumcu Lazaru Nikoliću, kog je domaća publika zavolela kao Kokija u seriji „Preživeti Beograd“. Lazar, kome je ovo prva velika uloga, poreklom je iz Budve i u vreme snimanja serije „Preživeti Beograd“ bio je student četvrte godine glume na Faklutetu dramskih umetnosti u Beogradu. 

Pročitajte još Vanja Knežević održala LEKCIJU Karleuši! Publika OGORČENA na “DIVU”! Evo šta pišu O NJOJ! (VIDEO)

Za rolu Kokija u seriji Contrast studija pobrao je sve pozitivne komentare, a verujemo da će nas tek oduševiti u „Kalkanskim krugovima“. Pre serije „Preživeti Beograd“, mladi Budvanin opipavao je teren manjim ulogama u serijama „Nemanjići“ i „Biser Bojane“. A sada ono što sve najviše zanima?

Pročitajte još HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

Kako zaista izgleda misteriozno biće iz Zabrana?

Mada o liku iz Zabrana zaista još nemamo nikakvu informaciju, te je njegovo poreklo i dalje misterija, barem jedan od tajni je otkrivena. Ko se krije iza krošnji Zabrana? Evo kako izgleda glumac Lazar Nikolić kao „Mačji smeh“ u seriji „Kalkanski krugovi“. Jedan veoma važan detalj na njegovom licu nagovestiće neki trag pažljivim gledaocima koji bi Nikolićev lik mogli na osnovu toga mogli da povežu sa Verom Nataše ninković. Znate li o čemu je reč?

Lazar Nikolić kao MAČJI SMEH

PROČITAJTE JOŠ ZVANIČNO! Stižu film i serija o akciji OLUJA! Evo KADA počinje SNIMANJE!

Foto Promo

Advertisement