Connect with us

Featured

Ivana Zečević, Miona iz serije KALKANSKI KRUGOVI, OTKRIVA – Kako STVARNO izgleda ZABRAN i šta ju je više plašilo ŠUMA ili LAUŠEVIĆ?

Published

on

Ivana Zečević mlada je glumica koja nam se na malim ekranima prvi put predstavila rolom Petre u seriji „Grupa“. Da je, kada je reč o njenoj karijeri, veoma ozbiljna svedoči njen novi angažman, ovog puta u odličnoj TV misteriji po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Milana Karadžića „Kalkanski krugovi“.

PROČITAJTE JOŠ Serija Porodica: OTKRIVAMO kako je Boris Isaković postao SLOBA! POGLEDAJTE proces NEVEROVATNE transformacije!

Kao što znate seriju nastalu u saradnji produkcija FireFly i Telekom Srbija od 13. marta pratimo na kanalu Superstar TV vikendom u 21.00 i sa dve epizode zakašnjenja na RTS 1. A Ivana kao Miona iz epizode u epizodu ostavlja nas bez daha. Zanimljivo je da je i u seriji „Grupa“, kao i „Kalkanskim krugovima“ glumila sa svojim dečkom Pavlom Mensurom, a u intervjuu za Kurir otkriva zašto će ovu seriju pamtiti do kraja života.

PROČITAJTE JOŠ KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?

– Ulogu sam dobila na kastingu. Prošla sam dva kruga selekcije kad je reditelj Milan Karadžić odlučio da mene izabere za ulogu Mione. Pre snimanja imala sam probe s njim, Vojinom Ćetkovićem i Žarkom Lauševićem – ističe Ivana, dodajući da joj je susret sa Lauševićem pred kamerama izazvao veliki stres.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO – Da li će VANJA KNEŽEVIĆ biti VRAĆENA u ZVEZDE GRANDA? Hoće li biti VELIKOG PREOKRETA?

– Vojin i ja imali smo jednu scenu u seriji „Grupa“, pa mi je to bila poznata stvar. Pred prvi susret sa Žarkom imala sam veliku tremu i glava mi je pucala, ali sam se s vremenom opustila. U svakom trenutku on mi je dao koristan savet i bio podrška. Saradnja s njim je bila velika glumačka škola za mene. Bez Lauševića i reditelja mislim da ne bih uspela da ovako dobro izgradim svoj lik – otkriva Ivana i poručuje da su joj tokom snimanja najteže bile one scene snimljene na početku.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO – Evo KAKO je trebalo PRVO da se zove serija KALKANSKI KRUGOVI i po ČEMU je dobila IME!

– Pomislila sam: „Ako ovo snimim, imamo seriju.“ Uspela sam uz pomoć Žarka. Plašila sam se se. Četiri ili pet dana smo snimali samo u šumi. Pamtiću te dane do kraja života. Šuma deluje zastrašujuće. Bili smo smešteni u selu Jelovik. Ceo taj predeo je bajkovit – zaključuje Ivana, priznajući, ipak, da je bilo nemoguće „isključiti“ strah!

Foto Promo

Advertisement