Connect with us

Featured

RADIO MILEVA ponovo MENJA TERMIN! Evo kada gledamo NOVU EPIZODU!

Published

on

Komediju “Radio Mileva”, nastala u režiji Elmira Jukića, prema ideji Nebojše Garića pratimo od 9. marta na RTS 1 radnim danima od 20 časova na Prvom program RTS-a. Svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom u startu je oduševio publiku pred malim ekranima i izamamio osmeh na lica gledaoca.

Pročitajte još Igra sudbine 256. epizoda – ISTINA JE! Sofija je novi DIREKTOR KAN HOLDINGA! Čekaju je BATINE! A evo i od KOGA!

Ipak, večerašnja epizoda popularnog sitkoma neće se emitovati u očekivanom terminu, jer se 24. marta obeležava početak bombardovanja Republike Jugoslavije 1999. godine. Zbog toga nova epizoda serije Radio Mileva danas neće biti emitovana, a gledaoci nove avanture neponovljive družine mogu pratiti već sutra u redovnom terminu.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo GDE se snimala SERIJA PORODICA! Da li je bilo scena u VILI MIR?

Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela kao sekretarica predsednika Opštine. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna.

Ćerka Natalija je njen antipod. Profesorka Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera i radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova.

Pročitajte još JELENA BAJIĆ JOČIĆ za FILM i TV otkriva – U kom slovu serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA će se pronaći ŽENE, a u kom MUŠKARCI!

Nataliju je odmah nakon rođenja njene ćerke, Sonje, još pre 15 godina, ostavio muž. Pošto je sa Natalijom očigledno negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje” kako bi od nje napravila svoju doslednu naslednicu, čemu se Natalija svim silama protivi.

Sonja je loš đak, ali opčinjena društvenim mrežama i savremenom tehnologijom u kojoj vidi svoju svetlu budućnost. Baba Mileva je apsolutno u tome podržava i njih dve čine fantastičan tim u večitom sukobu sa smernom Natalijom koja iskreno veruje da prečica do uspeha ne postoji.

Pročitajte još OVO je NAJVEĆA TAJNA serije RADIO MILEVA! Šta imaju zajedničko NIKOLA KOJO i jedan opasan BEOGRADSKI MOMAK?

Mileva nije autoritet samo u okvirima svoje porodice već i u čitavoj zgradi koja je pravi kosmos u malom sa čitavom lepezom živopisnih karaktera iz čijih suprotnosti proističu duhoviti zapleti i iznenadni obrti. Policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurg Viktorija, slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, pesnik Rade, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica, samo su neki od urnebesnih karaktera koji svakodnevno defiluju kroz Milevin život, a i ona kroz njihov.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije KALKANSKI KRUGOVI?

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike.

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero; Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović i Svetozar Cvetković.

Kreator serije i producent je Nebojša Garić, a reditelj Elmir Jukić. Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač. Direktor fotografije je Almir Đikoli, scenograf Aleksandar Cvijanović, a kostimograf Nevena Milovanović. Muziku je komponovao Vladimir Graić. Izvršni producent Igor Stojanović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement