Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije UBICE MOG OCA: Završava se snimanje PETE sezone, a EVO KADA stiže na TV!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Snimanje pete sezone serije „Ubice mog oca“ završava se sredinom sledeće nedelje saznajemo od Nataše Drakulić, scenaristkinje koja ne propušta nijedan kadar. Za subotu je prema planu snimanja priprema za snimanje naslovne muzičke numere koja će obeležiti novu sezonu.

Pročitajte još Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

– Ko je izvođač, ne mogu da vam otkrijem. Samo mogu da kažem da ćemo se, kao i do sada, truditi da muzička podloga postane hit. Ali i da će i novu pesmu otpevati neko ko je priznati i poznati muzičar – kaže Drakulićeva za Film i TV.

Pročitajte još Serija PORODICA: Glumica TIJANA MARKOVIĆ OTKRIVA – OVO su najveće RANE Marije MILOŠEVIĆ!

Do otkrića o kojem je to umetniku reč, čekaćemo do oktobra, kada je planirana premijera pete sezone ove serije. „Ubice mog oca 5“ gledaćemo na Superstar TV, a zatim i na Radio televiziji Srbije.

Kao što znamo, serija se u ovom ciklusu bavi vršnjačkim nasiljem, a Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) konačno otkriva – ko je ubio njegovog oca. Pojačanje seriji koje je privuklo najveću pažnju publike jeste Branka Katić, koja u seriji igra veoma zanimljivu rolu profesorke, a za Film i TV poručuje:

  • – Jedan od glavnih razloga zbog kojih sam prihvatila rolu u seriji „Ubice mog oca“ je sjajn rad mlade rediteljke Maše Nešković. Pre nego što sam pristala, prvo sam pogledala neke njene radove i oduševila se. Ostavila je snažan utisak na mene. Jako mi se dopada kako vlada setom i autoritet kojim vodi priču tokom snimanja – istakla je Branka Katić, dodajući da joj od povratka u Srbiju smetaju naslovi u medijima u kojima se njene reči preuveličavaju.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Strahinja KONAČNO PRIZNAO šta misli O NADI! Da li je MOGUĆE?

  • – Smeta kada pročitam naslov „Smučio mi se London“. Meni se London nije smučio. Ja sam trenutno u Srbiji, i to je sve – kaže glumica za FILM i TV.

Pošto se snimanje pete sezone „Ubice mog oca“ privodi kraju pitali smo Natašu Drakulić šta su dalji planovi.

Nataša Drakulić i Slaviša Čurović

Ipak, pre sveg posla oko serije “Dare iz Jasenovca” naša sagovornica ima još mnogo toga da završi. Produkciono je ekipa u pripremama za nove epizode “Državnog službenika”, zatim joj je u planu da se posveti pisanju scenarija za drugu sezonu serije “Pevačica”.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije KALKANSKI KRUGOVI?

– Od “Pevačice” ću se odmoriti uz scenario za šestu sezonu “Ubica mog oca”. Volela bih da snimanje te šeste nove sezone počne do kraja ove ili bar početkom sledeće godine – kaže na kraju razgovora za Film i TV Nataša Drakulić.

Foto Film i TV

Advertisement