Connect with us

Top Story

Nataša Drakulić za FILM I TV otkriva SVE o seriji DARA IZ JASENOVCA! Evo KADA i na KOJI kanal stiže PRIČA O DARI!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ekipa portala FILM I TV posetila je set serije „Ubice mog oca“ gde Nataša Drakulić trenutno sa svojim timom radi na petoj sezoni popularne krimi sage. Tu priliku iskoristili smo da sa našom proslavljenom producentkinjom, rediteljkom i scenaristkinjom porazgovaramo i o njenim drugim projektima. Između ostalog, o onom koji je tokom poslednjih meseci privukao najviše pažnje – filmu „Dara iz Jasenovca„.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije UBICE MOG OCA: Završava se snimanje PETE sezone, a EVO KADA stiže na TV!

– Trenutno montiram seriju „Dara iz Jasenovca“ i pripremamo se za dosnimavanje jednog malog dela, onog koji se desio pedeset godina kasnije od trenutka kraja filma – najavljuje Nataša.

– Emitovanje očekujem takođe na jesen na RTS i na Radioteleviziji Republika Srpska. Spremamo pet epizoda u kojima će se videti linije Darinog oca, majke i ostalih koji su se našli u logoru u Jasenovcu i okolini. Videćemo njihove muke, brige, kako su preživeli, koga su izdali ili ko je izdao njih.

Pročitajte još Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

Dara iz Jasenovca (1)

Prema rečima autorke, film i serija imaju mnogo dodirnih tačaka, ali mogu se i sasvim odvojeno posmatrati kao celine. U seriji ćemo videti i šta se dešava u samoj koloni koja kreće ka Jasenovcu, pa kako Nataša kaže, priča o Dari biće ispričana iz mnogo širih uglova. Ono što će biti dosnimavno je deo o njihovim životima nakon Jasenovca.

– Time planiramo da prikažemo osnovnu nameru filma. Jasenovac je jedna priča o kojoj se mnogo govorilo. Međutim, bez obzira na to, tokom devedesetih godina ta priča se ponovila. Ovog puta, naš film, a zatim i serija treba da budu podsetnik da tako nešto ne sme nikada ponovo da se dogodi – poručuje scenaristkinja.

Pročitajte još Serija PORODICA: Glumica TIJANA MARKOVIĆ OTKRIVA – OVO su najveće RANE Marije MILOŠEVIĆ!

Ipak, pre sveg posla oko serije “Dare iz Jasenovca” naša sagovornica ima još mnogo toga da završi. Produkciono je ekipa u pripremama za nove epizode “Državnog službenika”, zatim joj je u planu da se posveti pisanju scenarija za drugu sezonu serije “Pevačica”.

Foto Promo

Advertisement