Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO Branka KATIĆ za FILM I TV otkriva SVE o njenoj ulozi u seriji UBICE MOG OCA 5 i poručuje – OVO mi SMETA u SRBIJI!

Published

on

EKSKLUZIVNO Branka KATIĆ za FILM I TV otkriva SVE o njenoj ulozi u seriji UBICE MOG OCA 5 i poručuje – OVO mi SMETA u SRBIJI!

Piše Jovana Vukašinović

Branka Katić. Ovo ime i prezime kod većine ljubitelja domaćeg glumišta izaziva samo lepa sećanja i divne emocije. Njeno ime izvlači osmeh na lice bilo da je igrala u komedijama ili dramama. Razlog za to je jednostavan. Ona je majstor svog zanata.

Pročitajte sve Igra sudbine 258. epizoda – Vukašin priznaje da je ŽAKLINA njegova ĆERKA! Ali to nije SVE!

Odnedavno je Branka Katić ponovo i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Gledamo je u seriji „Novine“. Očekujemo film „Kingsman“ uz Rajfa Fajnsa, a videćemo je u filmu Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“.

Mi smo je sreli na setu pete sezone serije „Ubice mog oca“ koju ćemo od oktobra prvo gledati na Superstar TV, a zatim i na RTS.

– Igram jednu uglednu građanku. Vlasnicu škole engleskog jezika koju pohađa dosta mladih ambicioznih ljudi. Svi njeni polaznici žele da se pripreme za polaganje prijemnih ispita u internacionalnim školama i fakultetima u inostranstvu. Ona je povezana sa ljudima na pravim mestima i ima moćne i uticajne prijatelje. Samim tim ima i veoma bogatu klijentelu. Tu  školu ona vodi već dugo godina i voli da se druži sa svojim polaznicima – otkriva Branka Katić samo delić lika koji ćemo gledati na jesen.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 6. epizoda: ŠOK! VELIBOROVE dugo čuvane TAJNE isplivavaju na površinu!

– Volim kad radim i ovo je jedna interesantna uloga. Drugačija je od svega što sam do sad radila, pa mi je kao takva baš izazov na pravi način – poručuje ona.

Na setu je tog dana, kada smo ugrabili vreme za razgovor, bilo mnogo Brankinih kolega. A atmosfera je bila radna i ujedno vesela. Poverila nam je da je bila posebno radosna što će scenu deliti sa kolegom Franom Lasićem.

Slaviša Čurović i Frano Lasić

Pročitajte još TOP 5 NAJBOLJE DOMAĆE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – Od KALKANSKIH KRUGOVA do TAJKUNA!

– Kada sam saznala da ću sa njim imati dublove bila sam oduševljena. A kada me je pitao da se slikam sa njim ni sama nisam mogla da verujem svojim ušima – kaže Branka.

– Tokom snimanja upoznala sam i sarađivala sa mnogo mladih kolega. Svi ti klinci koji su igrali polaznike moje škole su zaista divni i talentovani, kao i svi oni koji igraju policajce. Volim da radim ovaj posao, a kada još imaš i dobre kolege na setu onda sve postane radosnije – ističe glumica, dodajući da joj se najviše dopada rad sa našom mladom rediteljkom Mašom Nešković.

Pročitajte još Bojan Vuletić, reditelj serije “Porodica”: MILOŠEVIĆ je bio harizmatičan i DUHOVIT!

Kako nam je otkrila Gledala je njen film „Asimetrija“ pre nego što je dobila poziv za rad na ovoj seriji. A kada je čula da ona režira petu sezonu „Ubica mog oca“ znala je da želi da radi sa njom.

– Maša je fantastičan reditelj . Ona ima taj neki nežni autoritet, koji prija. Sve vidi i lako te vodi, ali iako ima snagu ta snaga je nežna – kaže za Film i TV Branka Katić.

Ipak, ima i nekih stvari koji nikako ne voli. To je, prema njenim rečima, kada se medijski natpisi o njoj preuveličavaju, kada se iz konteksta i njenih izjava izvlače pogrešni zaključci, kada se  izvrću reči.

Pročitajte još HIT! Slovenci POLUDELI za serijom TAJNE VINOVE LOZE! A evo ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Mi smo na setu videli da je ona iskrena, da ne štedi reči kako bi pohvalila mlađe kolege i pružila im podstrek. Videli smo i njenu razdraganost i profesionalnost. Kratke pauze između nameštanja kadra koristila je ponavljajući tekst, slušajući muziku, čitajući knjigu ili u priči sa kolegama sa kojima deli set. Sve ovo što smo videli na snimanju, a bilo je divno, videće se sigurno i u samoj seriji koju s nestrpljenjem očekujemo.

Foto FILM I TV, Instagram

Advertisement