Connect with us

Featured

Kalkanski krugovi 6. epizoda: ŠOK! VELIBOROVE dugo čuvane TAJNE isplivavaju na površinu!

Published

on

“Kalkanski krugovi” su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U nedelju, 28. marta, na programu je 6. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije UBICE MOG OCA: Završava se snimanje PETE sezone, a EVO KADA stiže na TV!

Nakon što je u prethodnoj epizodi pronašla uznemiravajuće otkriće među Veliborovim stvarima, Miona krišom prati Dejanovog strica do “Zabrana”.

Kroz razgovor sa Gordanom, Dejan otkriva sve više detalja iz opskurne istorije Dola.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Drakulić za FILM I TV otkriva SVE o seriji DARA IZ JASENOVCA! Evo KADA i na KOJI kanal stiže PRIČA O DARI!

Miona i njeni novostečeni prijatelji se udružuju kako bi se suočili sa stvorenjem iz šume, ubeđeni da je u pitanju manijak.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Slovenci POLUDELI za serijom TAJNE VINOVE LOZE! A evo ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Svetlana je vidno potrešena strašnim prizorom sa kojim se susrela u blizini dolovskih ruševina i počinje da se neočekivano ponaša.

Silom prilika, Veliborove dugo čuvane tajne polako isplivavaju na površinu.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 NAJBOLJE DOMAĆE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – Od KALKANSKIH KRUGOVA do TAJKUNA!

Šestu epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u nedelju, 4. aprila, od 20.05 na RTS 1.

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA: Glumica TIJANA MARKOVIĆ OTKRIVA – OVO su najveće RANE Marije MILOŠEVIĆ!

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement