Connect with us

Featured

HIT! Slovenci POLUDELI za serijom TAJNE VINOVE LOZE! A evo ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Published

on

Serija „Tajne vinove loze“ nastala po ideji Dejana Karaklajića, po priči Mirjane Bobić Mojsilović, a u saradnji produkcija Met Ro i Telekoma Srbije privukla je veliku pažnju gledalaca u prvim mesecima ove godine. Uzbudljiva melodrama sa elementima trilera vratila je veru u ljubavne priče, ali i ostavila brojna pitanja na koja će gledaoci morati da potraže odgovor u drugoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za FILM I TV otkriva SVE o seriji DARA IZ JASENOVCA! Evo KADA i na KOJI kanal stiže PRIČA O DARI!

Kako smo već ranije otkrili, planovi za nastavak serije postoje. Scenario za novih 36 epizoda već se piše, a produkcija čeka na zeleno svetlo „Telekoma“. Dok ne stignu srećne vesti za sve, seriji „Tajne vinove loze“ obradovaće se gledaoci u Sloveniji. Kako saznaju Novosti, prava na emitovanje otkupile su tamošnje televizije POP TV i Planet TV Si koje će uskoro Slovence upoznati sa avanturama Tomovića i Smiljanića.

PROČITAJTE JOŠ EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije UBICE MOG OCA: Završava se snimanje PETE sezone, a EVO KADA stiže na TV!

Dejan Karaklajić ističe da je za njega veliko zadovoljstvo što će posle Srbije, a zahvaljujući Telekomovoj platformi i gledaoci u Bosni i Hercegovini, njegovu seriju sada videti i Slovenci, budući da su oni veliki ljubitelji vina.

PROČITAJTE JOŠ Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

– Drago mi je što je naša serija pomogla širenju svesti o autohtonim sortama grožđa kakva je bagrina. Nadamo se da smo pomogli i prodaji ovog retkog vina. Nešto slično spremili smo i za drugu sezonu. nešto što je u tradiciji Srbije, a što je zaboravljeno i na šta treba skrenuti pažnju – poručio je Karaklajić, dodajući da će akcenat u drugoj sezoni biti na liku koji će sa sobom doneti Nikola Kojo, ali i na Zoranu koji je trenutno na lečenju od alkoholizma u manastiru.

PROČITAJTE JOŠ Serija PORODICA: Glumica TIJANA MARKOVIĆ OTKRIVA – OVO su najveće RANE Marije MILOŠEVIĆ!

– Drago mi je što smo dobili mnogo pozitivnih reakcija, i kada je reč o interesovanju za vino od bagrine, kao i što se gledaoci sve više interesuju za Negotinsku Krajinu, ali i što nam iz vinarije „Zvonko Bogdan“ poručuju da im posetioci traže da im pokažu radnu sobu Vuka Tomovića, njihovu spavaću sobu, a ne znaju da smo mi to sve snimali u studiju. Nažalost, nemamo mogućnosti da proširimo radnju i na druge predele Srbije, ali drago nam je što smo i na ovaj način doprineli tome da publika upozna našu zemlju.

Foto Promo

Advertisement