Connect with us

Top Story

TOP 5 NAJBOLJE STRANE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – DOMOVINA održala lekciju IGRI PRESTOLA! Tako se ZAVRŠAVA serija!

Published

on

Drugi dan družimo se sa bivšim urednikom filmskog programa RTS-a, a sadašnjim Sekretarom za kulturu grada Beograda – Ivanom Karlom. Kada je reč o filmovima i serijama njegov sud uvek je dobrodošao.

Iskustvo dugogodišnjeg urednika filmskog programa i ljubav prema pokretnoj slici sigurna su preporuka da Ivan Karl ne greši kada je ova umetnost u pitanju. Zato smo ga zamolili da nam preporuči one serije koje je u poslednje vreme gledao. Uz svaki naslov Ivan Karl je za portal Film i TV dao i kratko objašnjenje.

Kada je u pitanju inostrana produkcija njegov spisak izgleda ovako:

DOMOVINA (HOMELAND)

Geopolitički triler (emitovan na kanalu FOX) koji prelazi u ličnu dramu i obratno. Jedan od najuspelijih krajeva u poslednje vreme. A upravo od razočaravajućih završetaka pate velike serije “Igra prestola” (Game Of Trones), “Bekstvo iz zatvora” (Prison Break), “Izgubljeni” (Lost)…

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Branka KATIĆ za FILM I TV otkriva SVE o njenoj ulozi u seriji UBICE MOG OCA 5 i poručuje – OVO mi SMETA…

KOBRA KAJ (COBRA KAI)

Omaž omiljenom hitu osamdesetih je nakon finansijske injekcije Netflixa prerastao u ozbiljnu produkciju. Priča je banalna i deluje kao crossover serije BEVERLI HILS i originale trilogije KARATE KID, ali drži pažnju jer budi nostalgiju.

Pročitajte još Igra sudbine 258. epizoda – Vukašin priznaje da je ŽAKLINA njegova ĆERKA! Ali to nije SVE!

SLOM (THE UNDOING)

Poslednja epizoda (gledali na HBO) je komotno mogla da bude prva. Nikol Kidmen nije više za krupni plan, jer nakon silnih plastičnih intrvencija njeno lice reaguje identično na različite emocije.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 6. epizoda: ŠOK! VELIBOROVE dugo čuvane TAJNE isplivavaju na površinu!

SUPERMEN I LOIS (SUPERMAN AND LOIS)

Mama i tata se igraju super moći… Haos u filmskom univerzumu DC Comics junaka se prelio i na televiziju.

Pročitajte još TOP 5 NAJBOLJE DOMAĆE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – Od KALKANSKIH KRUGOVA do TAJKUNA!

BRIDŽERTON (BRIDGERTON)

Dauntonska opatija sa mnogo seksa i buke ni oko čega…

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije UBICE MOG OCA: Završava se snimanje PETE sezone, a EVO KADA stiže na TV!

Foto Promo/Tijana Rajković

Advertisement