Connect with us

Top Story

Igra sudbine 259. epizoda – Sofija je optužena za UBISTVO svog OCA! Hoće li je Brzutka SPASTI?

Published

on

Igra sudbine 259. epizoda u naše živote doneće tri velika iznenađenja. jedno se tiče Sofije, drugo Brzutke, ali i Sofije, a treće su novi likovi u seriji. Pa, kao i uvek – da krenemo redom.

Pročitajte još Igra sudbine 259. epizoda – ŠOK! JANKO je stavio NOŽ Brzutki pod vrat! MORA da uradi OVO ili će je UBITI!

Vukašin je priznao Aleksi i Luki da je žaklinin otac. To je bio novi šok za dvostrukog oca, koji se od svega najviše zabrinuo za to šta će na sve reći Una. I to sa pravom. Una je rešila da ode. Tako će rešiti situaciju u kojoj su se našli. A Luki to neće nimalo prijati. Žaklini, sa druge strane – moglo bi i da prija. jedna opasnost manje.

Pročitajte još Serija “Porodica” OBORILA rekorde GLEDANOSTI! EVO koliko ljudi je gledalo PRVU EPIZODU!

Maksi priznaje Brzutki da je podneo tužbu protiv Sofije. On veruje da je njegova sestra ubila njihovog oca. Kada Sofija to sazna poslaće Janka da zaplaši Brzutku i da je natera da prizna da je ona ta koja je ubila svog muža, a njihovog oca.

Pročitajte još Serija PORODICA – Ovako je SRBIJA reagovala na seriju o SLOBODANU MILOŠEVIĆU! Pročitajte prve KOMENTARE publike!

U Kan Holdingu – cirkus. Stižu novi likovi u firmu. Donkini i Brunerovi stručnjaci za finansije i marketing. U svakom slučaju nova lica uvek prijaju, pogotovo kada je jedno od njih bivša zvezda serija „Jugoslovenka“ i „Crveni mesec“ – Ivana Dudić. Kakvu li će ulogu oni imati u seriji?

Pročitajte još Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

U intimnom razgovoru sa Žaklinom Vukašin joj umalo priznaje da joj je on otac. Kada će se to priznanje konačno i desiti?

Foto Printskrin

Advertisement