Connect with us

Featured

Igra sudbine 259. epizoda – ŠOK! JANKO je stavio NOŽ Brzutki pod vrat! MORA da uradi OVO ili će je UBITI!

Published

on

Igra sudbine 259. epizoda, koja je na programu u sredu, 30. marta na TV Prva od 21.00 doneće nam bar šest velikih šokova. Dva za Brzutku, i po jedan za Luku, Unu, Katarinu i Žaklinu. Ali, da krenemo redom…

PROČITAJTE JOŠ: Serija “Porodica” OBORILA rekorde GLEDANOSTI! EVO koliko ljudi je gledalo PRVU EPIZODU!

Maksim nastavlja po planu koji je skovao sa Adom i Vukašinom. On obaveštava majku da je podneo krivičnu prijavu protiv sestre Sofije i to za ubistvo oca!

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – Ovako je SRBIJA reagovala na seriju o SLOBODANU MILOŠEVIĆU! Pročitajte prve KOMENTARE publike!

Brzutki je sada za petama Janko, koji joj uz pretnju nožem traži da sina ubedi da Sofija nije kriva. Šta li će da uradi? Moraće da izabere na čiju će stati stranu: Maksimovu ili Sofijinu.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Kada Vukašin zaposlenima predstavi nove kolege Marinka i Stanu, Katarini neće biti dobro. Sada definitivno neće imati mira, jer će joj Coletova žena non-stop disati za vrat.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Luka je i dalje u ljubavnom trouglu. Dok mu u suzama saopštava svoju odluku, Unine argumente čuće i Žaklina. Hmmm… O čemu li se tačno radi?

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

Ni Donka ne miruje. Na njen poziv, u kompaniju “Kan holding” stižu stručnjaci iz inostranstva…​ Sprema se još jedan šok za Adu Kanački.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 259. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement