Connect with us

Featured

Serija PORODICA 3. epizoda: Koštunica je BESAN na Đinđića, POGAZIO je njegovu REČ!

Published

on

Serija “Porodica” (3. epizoda) prikazuje se od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50. U sredu, 31. marta, na programu je 3. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija “Porodica” OBORILA rekorde GLEDANOSTI! EVO koliko ljudi je gledalo PRVU EPIZODU!

Republičke vlasti Srbije na čelu sa Zoranom Đinđićem traže saradnju od Vojislava Koštunice, Predsednika SR Jugoslavije, u hapšenju Slobodana Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 razloga zašto MORATE pogledati seriju PORODICA – KO je SLOBI okrenuo LEĐA? I zašto je LEGIJA – KRIV?

Koštunica je rezervisan prema toj akciji, jer je nezadovoljan time što je ona vođena bez njegove pune informisanosti i pristanka.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – Ovako je SRBIJA reagovala na seriju o SLOBODANU MILOŠEVIĆU! Pročitajte prve KOMENTARE publike!

Specijalni izaslanik Vlade Srbije je mladi političar, Čedomir Jovanović, kojeg u Miloševićevoj vili dočekuju s puno neprijateljstva i nepoverenja.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Advokat Toma Fila traži od Jovanovića garanciju da Milošević neće biti predat međunarodnom sudu u Hagu. I advokat i Milošević nisu sigurni u Jovanovićev autoritet, jer on nema nikakvu zvaničnu državnu funkciju.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Sinopsis: Serija “Porodica” (3. epizoda) je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

U sporednim ulogama su: Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Vuk Kostić, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović, Svetlana Bojković, Jana Bjelica i Olga Odanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement