Connect with us

Featured

Serija PORODICA – PET važnih stvari koje ćemo videti u TREĆOJ EPIZODI: Marija doživljava NERVNI SLOM! Čeda otvara OČI Slobi, a MIRA mu poručuje OVO!

Published

on

Serija „Porodica“ polako nastavlja svoje putovanje, a pred nama su još ukupno tri epizode. Hapšenje je počelo. U Vili Mir više nema struje, a ni vode. Vlada potpuna panika. M ira je u rastrojstvu. Slobodan očajan zbog onoga što se događa. Kao i Marija. Odgovor vlasti stiže. A sa njim, u vilu Mir stiže i Čeda.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Nastavlja se snimanje serije AVIONDŽIJE! Ali BEZ Petra STRUGARA! Evo kome je pripala GLAVNA ULOGA!

U novoj trećoj epizodi gledaćemo…

1. Čeda pregovara sa Slobom

U trenutku kada haos preti da se prelije u krvoproliće, za Čedomira Jovanovića važno je samo jedno. Da Sloba mirnim putem pristane na uslove predaje. Donosi mu optužbu po kojoj će biti priveden. Sloba traži garancije da neće biti isporučen Hagu.

Pročitajte još Serija PORODICA – Večeras sledi ČUVENA SCENA! Susret Marije MILOŠEVIĆ i ČEDE JOVANOVIĆA! Hoće li ga ONA stvarno JURITI PIŠTOLJEM po KUĆI?

2. Potresan razgovor služavke Ane sa Miloševićem

U trećoj epizodi, konačno ćemo saznati Aninu potresnu priču. Ona i njena porodica izbegli su iz Knina. Ana je izgubila sebi mnogo bliskih ljudi. U emotivnom razgovoru kraj bazena, Ana to otkriva Slobodanu Miloševiću, ali on odgovara u duhu svoje politike. Ne shvata koliko je Anina žrtva bolnija i veća od onoga što on trenutno proživljava.

Pročitajte još Serija PORODICA 3. epizoda: Koštunica je BESAN na Đinđića, POGAZIO je njegovu REČ!

3. Marija doživljava nervni slom

Nakon burne noći, Marija je u rastrojstvu. Napada Miru i Slobu i konačno otkriva sve svoje rane koje krvare već godinama. Otkriva im sve ono što je boli. Pravo na normalan život i porodicu koje su joj oduzeli, a koje priželjkuje. Napada Miru i njenu opsesiju prošlošću i vlašću. Ali dobija gorak odgovor i šamar na reči koje izgovara.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

4. Mira razgovara sa Čedom

Večeras ćemo čuti i čuvene reči iz trejlera koje Mira Marković izgovara Čedi nakon što je on sa Slobom gotovo sklopio dogovor – Našu porodicu neće niko uništiti, osim nas samih. Time mu je Mira poručila sve što je imala da kaže, i stavila tačku na pregovore.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

5. Čeda Slobi otvara oči

Sloba i dalje veruje da je narod uz njega. On se drži reči Baneta Ivkovića da je pred kapijom vile Mir 4.000 ljudi i da dolaze još stotine hiljada da ih brane. Čeda mu objašnjava da se pred rezidencijom nalazi nekoliko stotina pristalica i da niko ne dolazi. Tada Sloba shvata bolnu istinu – okružen je lažima i lažovima, a ne dolazi NIKO.

Foto Promo

Advertisement