Connect with us

TV

Serija PORODICA 5. epizoda – TOP 5 MOMENATA koje NE SMETE propustiti: Sloba se PREDAJE! Marija PUCA NA ČEDU!

Published

on

Serija Porodica nastala u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije u petak, 2. aprila, od 20.00 na kanalu Superstar TV i o d 20.50 na RTS 1 završiće svoje petodnevno putovanje. Napeta, tragična i emotivna priča o poslednja tri dana Slobodana Miloševića na slobodi ulazi u svoju veliku završnicu. Pred nama je peta epizoda. Istorijska partija „političkog pokera“ je u toku. Svi ulozi su na stolu. Karte su u rukama najvećih igrača. I svaki ih pažljivo krije od protivnika. A evo PET najvažnijih ADUTA koji će obeležiti finale serije PORODICA.

Pročitajte još Serija PORODICA – VUK KOSTIĆ OTKRIVA: EVO zašto sam samo JA mogao da budem LEGIJA!

Milošević pristaje na predaju

Posle trodnevne agonije, paklu se nazire kraj. Milošević je shvatio svoju poziciju. Vreme je da stane pred lice pravde. Ili makar ono što mu se kao pravda za sada nudi. Shvatio je da je previše života na kocki, a da on svojim može da poštedi sve ostale. Vreme je za predaju.

Pročitajte još Snežana Savić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ – Evo ZAŠTO se TITOVA žena POVUKLA IZ JAVNOSTI!

Oproštaj od Mire i Marije

Pre nego što pođe ka Centralnom zatvoru Miloševića čeka ono najteže. Oproštaj od porodice. Vreme je za poslednje zbogom u vili MIR. U trejleru za petu epizodu vidimo Slobodana kako se sprema za polazak. Oproštaj od supruge i ćerke protiče veoma emotivno. Ovo je njihov poslednji zajednički trenutak.

Pročitajte još DUG MORU – OTKRIVAMO sve o drugoj sezoni: Gde je sniman nastavak i HOĆE LI BITI TREĆEG CIKLUSA?

Čedu čeka POSLEDNJI IZAZOV

Pre nego što napusti kuću sa Slobodanom Miloševićem, Čedu čeka poslednji izazov. Situacija je veoma napeta. Miloševićevi saradnici su neraspoloženi i besni zbog onoga što se događa. Nisu spremni tek tako da puste Predsednika da se preda. Međutim, Sloba i Čeda, ipak, napuštaju vilu i odlaze.

Pročitajte još Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

Hoće li Legija uspeti da ostvari plan Miloševićevog bekstva?

Kao što znamo, dogovor Miloševića i Legije je da ga on transportuje na bezbednu lokaciju, a ne u Hag. To obećanje Legija je dao Miri Marković. Međutim, da li će Legiji poći za rukom da izvede ovaj plan? Istorija nam je već odgovorila na to pitanje, ali detalji nam nisu poznati i biće zanimljivo videti kako se sve odigralo do kraja.

Pročitajte još OTKRIVENO – Da li Marija i Marko MILOŠEVIĆ gledaju seriju PORODICA i šta misle O NJOJ!

Marijino POSLEDNJE ZBOGOM OCU!

Iako se već oprostila od oca, Marija neće moći tek tako da se pomiri sa činjenicom da njen otac odlazi zauvek. Ne znajući da su on i Čeda već napustili vilu ona kreće u lov na Čedu i njegovu svitu. Sustigavši ih već u trenutku kada su napustili dvorište Marija iz nemoći otvara vatru i puca u vazduh. Tada počinje pravi RAT u vili MIR!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement