Connect with us

Top Story

Radio Mileva 22. epizoda: Mileva traži RECEPT za srećan život. NEĆETE VEROVATI ko će joj ga dati! (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (22. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U četvrtak, 8. aprila, na programu je 22. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Studentkinja Brankica zaljubila se u doktora Marića od kojeg očekuje mišljenje o njenom diplomskom radu.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 10. epizoda: FINALE! Dejan oči u oči sa BABA GUBOM! Miona na korak od SMRTI! (VIDEO)

Doktor Marić se najpre ponaša profesorski nadmeno, ali se potpuno preobrati kada pročita njen rad.

Njegova zanesenost ne ostane neprimećena od njegove ljubomorne supruge. S druge strane, u Dačinom kafiću zakazano je veče posvećeno motivacionom predavanju.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Mileva s puno entuzijazma dođe na to predavanje na kojem očekuje da čuje savete u vezi sa tim kako da vodi srećan život.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (22. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement