Connect with us

Top Story

Igra sudbine 265. epizoda – ŠOK! VID nasrće na ŽAKLINU! KO će je SPASTI?

Published

on

Igra sudbine 265. epizoda, koja je na programu u petak, 9. aprila na TV Prva od 21.00 od Kan Holdinga napraviće bojno polje. Sve će početi Dijaninim uletanjem u Žaklininu kancelariju gde će je sačekati veliko iznenađenje, a završiće se nečim što če Mila saznati od Ade.

Pročitajte još Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Dijana uleće u Žaklininu kancelariju it u zatiče veliki šok. Vid je krenuo u akciju! Ali ne sa Milom, niti Unom, već sa Žaklinom. Ipak, kreatorka neće stići previše da se raduje “vrućem traču” jer je uskoro očekuje pretnja kojoj se nije nadala.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA…

Ona od Strahinje dobija poslednje upozorenje! Ako ne prestane da maltretira Nadu, Ada će saznati neke zanimljive detalje o njoj. Pitamo se o čemu je reč.

Kada Mila obavesti Aleksu da u firmi počinje da radi Sofijin brat, saznaće da je i to deo velikog Adinog plana. Ada je ta koja stoji iza njegovog zaposlenja u Kan Holdingu. Uz Maksimovu pomoć će Sofiju držati pod kontrolom, dok sve zmije iz Kan Holdinga ne istera na čistac.

Pročitajte još Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine265. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Prva / Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement