Connect with us

Top Story

Serija ZLATNI DANI donosi duh SREĆNIH VREMENA na SUPERSTAR TV! Evo kada POČINJE… (VIDEO)

Published

on

Serija Zlatni dani stiže 12. aprila na Superstar TV. Romantična komedija nastala je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i RTV Pink i izvršnoj produkciji “Stella Production”. Serija puna zdravog humora namenjena celoj porodici rađena je po tekstu legendarnog Gordana Mihića, dok režiju potpisuje Marko Sopić. Kroz priču o naizgled običnom paru koji započinje zajednički život, gledaoci će shvatiti da pravo na ljubav ne zastareva. Bez obzira na godine i prethodna loša iskustva.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Biznismen Lale i umetnička duša Maca koji nakon promašenih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički život. Situaciju dodatno komplikuje to što oboje iz prethodnih brakova imaju decu. On tinejdžera Makarončeta, a ona devetogodišnju devojčicu Micu. A kada sve deluje idilično, u njihove živote ulazi Laletova tašta iz prvog braka koja i dalje živi sa bivšim zetom. Tu su i Macina mama, udovica željna života u prestonici i Laletov otac zavodnik. Ali i prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu.  Svi oni zajedno se jako dobro zabavljaju pokazujući da “čovek može biti sretan samo u svetu koji sam stvara”.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 10. epizoda: FINALE! Dejan oči u oči sa BABA GUBOM! Miona na korak od SMRTI! (VIDEO)

Serija „Zlatni dani” smeštena radnju u današnji Beograd. Vizuelno je jasno određena tako da retro estetikom asocira na neka lepša, romantičnija i čednija vremena sedamdesetih godina prošlog veka. Za razliku od ostvarenja koja smo imali priliku da gledamo u prethodnom periodu, “Zlatni dani” nam donose duh prošlih vremena i priču o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, smeh ili suze.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!


U glavnim ulogama su Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović. Likove uz koje ćemo se smejati do suza dočaraće nam Amar Ćorović kao tinejdžer Makaronče i Milica Bašić u ulozi devetogodišnje Mice. Autentičnog bonvivana Tasu, Laletovog oca, tumači Mima Karadžić. U ulozi Macine majke, koja napušta kuću u unutrašnjosti i dolazi u Beograd pojavljuje se Snežana Savić. Pored njih, tu su i Aleksandar Radojičić, Jana Milosavljević, Dušanka Duda Gild, Mladen Sovilj, Feđa Stojanović, Ljiljana Stjepanović, Eva Ras i mnogi drugi.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Serija “Zlatni dani” emitovaće se svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar TV. Mogu je pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV. Kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Miša Obradović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement